Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Ovidiu ( Vrancea )
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Ovidiu ( Vrancea )

Adjud / Moldova Cod: VN005450 Nr. camere: 12 Capacitate totala: 27 locuri Adresa: Str.V.Alecsandri.Nr.1 Persoana de contact: Cesovan Ovidiu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 80 RON
Pensiunea Ovidiu ( Vrancea ) - Cazare Moldova Pensiunea Ovidiu este singura din Adjud, care nu este amplasata in imediata vecinatate a drumului European E85.

In complexul turistic al Pensiunii va puteti bucura de liniste, siguranta si nu in ultim rind de ospitalitatea gazdelor.

Cladirea este situata la doar 100 m de E85, in centrul orasului, pe aceeasi parte cu Bcr si trecind de Casa Casatoriilor [fosta cladire a Primariei Adjud] si are camere moderne, cu mobilier de lemn, A/c, incalzire centrala, baie cu dus in camera, tv-cablu si satelit, internet wireless, apa calda si rece non-stop, parcare proprietate, terasa, sala conferinte, bucatarie si gratar la dispozitia dv.

In intersectia cu dubla trecere pietonala, va este semnalizata prin panouri mari, noaptea luminate, cu rosu si alb directia si distanta pina la Pensiunea Ovidiu.

Daca veniti din directia Bucuresti-Focsani, pe stinga in intersectie se afla cladirea Politiei, imediat ce treceti de aceasta virati stinga 100m.

Daca intrati in Oras din directia Bacau - Onesti, la intersectia din centru virati dreapta inaintea Cladirii sediului de Politie.

Va asteptam cu drag. !
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
100M De la E.85
Modalitati de transport:
Auto-Tren-Aeroport apropiat Bacau

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.1151, 27.1912
Obiective turistice in Moldova
RePatriot la Focșani de Ziua Unirii 15 ian 2018 Miercuri, 24 ianuarie 2018, la Focșani, începând cu ora 11.00, conferință specială RePatriot dedicată Zilei Unirii, „Vrancea Inima României – Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale”. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul