Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » ​ HOINARI PRIN LUME SRL: Iesirile la munte, de la hobby, la stil de viata
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
29 nov 2019 19:25

​ HOINARI PRIN LUME SRL: Iesirile la munte, de la hobby, la stil de viata

HOINARI PRIN LUME SRL e parte din seria poveștilor de succes din proiectul Start-up Urban. Monicăi Farcaș, din județul Mureș, a primit 39.000 de euro finanțare pentru afacerea ei ca beneficiară a proiectului. 

 

 
În rândurile de mai jos, antreprenoarea ne-a relatat experiența ei cu proiectul Start-up Urban și cum a ajuns de la un simplu hobby să își deschidă o afacere profitabilă.

 

“Pentru mine, ieșirile la munte nu mai sunt un hobby, ci un stil de viață”, le spuneam eu prietenilor mei după ce mi-am descoperit pasiunea pentru drumețiile montane. De la o tură de plimbare în natură, am ajuns în câțiva ani să escaladez trasee de alpinism de mai multe lungimi de coardă și astfel am tras concluzia că nu mai e pasiune, e un stil de viață care mă împinge la fiecare sfârșit de săptămână afară din casă pe crestele cele mai înalte ale munțiilor.

 

În primăvara anului trecut am aflat de cursurile de antreprenoriat organizate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM în Regiunea Centru, iar la finalizarea cursurilor m-am decis să îmi transform pasiunea într-o mică afacere, ajugând astfel să scriu un plan de afaceri cu tematica de activități outdoor. Deși la afișarea rezultatelor proiectul meu era primul sub linie, nu m-am descurajat și m-am hotărât să îmi duc planul mai departe. Am reușit să urmez cursurile pentru acreditarea de ghid montan iar în luna iunie a acestui an am reușit, în urma unui examen, să obțin actul prin care pot insufla și altora pasiunea mea.

 

Firma SC Hoinari prin lume SRL a luat ființă la mijlocul lunii iulie 2019 printr-o conjuctură favorabilă. Planul meu de afaceri a fost desemnat câștigător pentru obținerea subvenției acordată de FNTM și astfel, visul meu a prins viață. Mi-am propus ca prin activitatea firmei, să creez amintiri și experiențe de neuitat tuturor celor care doresc să mă urmeze în activitățile pe care le organizez.

 

Numele ales pentru public este Backpackers România și vrea să ajute potențialul client să se identifice cu stilul de călătorit cu rucsacul în spate. Clienții țintă sunt persoanele dornice de aventură, explorare și caută mereu noi provocări. Nu e obligatoriu să fie persoane cu experiență montană în spate, pachetele noastre pot conține activități pe diferite grade de dificultate sau experiență.

 

Vă las mai jos 2 poze tari dragi mie, pentru a vedea cu ochii voștri ce înseamnă “loc de muncă” pentru echipa Backpackers Romanânia. Prima e surprinsă pe vf. Moldoveanu la răsărit, iar cea de-a doua în drum spre vf. Negoiu.

 

 

Aflați mai multe detalii despre site-ul Start-up Urban

+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

29 nov 2019
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

29 nov 2019
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

29 nov 2019
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

29 nov 2019
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul