Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Demaram inscrierea la cursurile de initiere in competente antreprenoriale, oferite de FNTM, prin proiectul Alba Iulia 360
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
23 iul 2018 11:47

Demaram inscrierea la cursurile de initiere in competente antreprenoriale, oferite de FNTM, prin proiectul Alba Iulia 360

 

Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM invită beneficiarii proiectului ALBA IULIA 360 să aplice pentru participarea gratuită la Programul de Inițiere în Competențe antreprenoriale, acreditat ANC - Autoritatea Națională pentru Calificări.

 

FNTM va selecta 40 de beneficiari, din care 16 femei,  din cadrul proiectului ALBA IULIA 360, pentru participarea la cele 2 cursuri de Inițiere în Competențe antreprenoriale.

 

Fiecare curs de formare este susținut de trainerii FNTM, Cristian Tatu și Andrei Popescu, cadre universitare la Academia de Studii Economice - ASE București.

 

FNTM are o experiență vastă în organizarea de programe de instruire și deține autorizare ANC, ca furnizor de formare profesională în programe de dezvoltare a competențelor antreprenoriale.

 

Înscrierea se realizează până la 3 august 2018, prin completarea și transmiterea documentelor necesare consultantului antreprenorial FNTM Claudia Pilat (e-mail claudia.pilat@fntm.ro, telefon 0745861220).

 

Astfel, pentru înscrierea la curs, vă rugăm să completați și să depuneți în atenția consultantului FNTM un Dosar de aplicare, ce conține urmatoarele:

 

  • - Formular de aplicare la Cursul de Inițiere în Competențe Antreprenoriale, acreditat ANC, disponibil spre descărcare mai jos, dar și la consultantul FNTM Claudia Pilat,
  • - Copie a actului de identitate,
  • - Diploma de studii - minim 8 clase (copie),
  • - Copie a certificatului de naștere (în cazul în care actul de identitate nu conține numele părinților, necesar pentru emiterea diplomei),
  • - Copie a actului de stare civilă (certificat de căsătorie/divorț - în caz de schimbare a numelui),
  • - Curriculum Vitae - CV completat și semnat,
  • - Declarație pe propria răspundere de participare la formare antreprenorială (disponibilă spre descărcare mai jos, dar și la consultantul antreprenorial).

 

Actele solicitate sunt necesare și pentru eliberarea Certificatului de absolvire de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

 

Acest curs este dedicat doar beneficiarilor Alba Iulia 360, care nu au mai participat la un alt program de formare în competențe antreprenoriale gratuit, cofinanțat din fonduri publice (inclusiv Fonduri Structurale).

 

În vederea selecției celor 40 de cursanți pentru programul de inițiere în competențe antreprenoriale acreditat ANC, oferit de FNTM, se va lua în considerare și participarea la acțiunile proiectului, precum:

 

  • Conferința de motivare antreprenorială, ce va fi organizată în 25 iulie 2018, la Alba Iulia.
  • Întâlniri de consultanță și consiliere antreprenorială organizate prin proiect, cu experții partenerilor
  • interesul pentru studierea gratuită a unui program e-Learning FNTM de educație antreprenorială

 

Pentru a afla mai multe detalii despre proiectul Alba Iulia 360, accesați acest articol.

 

Mențiuni:

Cele 2 cursuri de Inițiere în Competențe antreprenoriale se vor organiza în perioada august - septembrie 2018, în Alba Iulia, cu participarea a câte circa 20 de persoane per curs.

 

Cursurile sunt structurate pe o perioadă de 5 zile, dintre care 4 zile de instruire (18 ore de teorie, 6 ore de practică) și o zi de evaluare.

 

Noțiunile studiate în cadrul cursului sunt utile în dezvoltarea unei idei de afacere și pentru elaborarea unui plan de afacere. Pe parcursul instruirii, cursanții vor lucra cu formatorii în baza materialelor didactice si a studiilor de caz și vor colabora în cadrul grupurlori de lucru. În componenta practică a cursurilor, cursanții vor realiza proiecte aplicative, modele de planuri de afacere utile în inițierea unui business.

 

Evaluarea finală va consta în proba teoretică: test grilă final, din toate tematicile studiate și probă practică: prezentarea proiectelor aplicative.

 

Fiecare participant, absolvent al cursului, va primi ulterior Certificatul de absolvire a programului de formare ANC.

 

Pentru participarea la programul de formare Inițiere în Competențe antreprenoriale, acreditat ANC, fiecare cursant va primi o subvenție de 5 lei/oră, adică 160 de lei pentru participare integrală la curs (32 ore - curs + evaluare-testare).

 

Costurile logistice și masa pentru toți participanții, vor fi suportate de către FNTM, prin proiectul ALBA IULIA 360.

 

Atașamente:

2018.06 AlbaIulia360_Declaratie participare formare_FNTM.DOC

2018.06.22 AlbaIulia360_Formular aplicare curs antreprenoriat_Vfinal.doc

 

 

____________________________________________________________________

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria" Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei - 0754/847955; Robert Bandi - 0751/364020; Ovidiu Boc - 0766/365725; Geanina Chirilă - 0742/522992; Camelia Crișan - 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.

+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

23 iul 2018
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

23 iul 2018
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

23 iul 2018
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

23 iul 2018
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul