Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Royal Garden: amenajarea spatiilor verzi, un vis devenit realitate prin proiectul Alba Iulia 360
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
29 nov 2019 17:17

Royal Garden: amenajarea spatiilor verzi, un vis devenit realitate prin proiectul Alba Iulia 360

Lui Ciocan Liviu Gheorghe i-a venit ideea să înființeze o facere în domeniul amenajării spațiilor verzi când s-a înscris în proiectul Alba Iulia 360. Acesta a participat la concursul de planuri de afaceri organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri în cadrul proiectului și a fost unul din cei trei câștigători, primind o finanțare de 25.000 de euro pentru ideea lui - Royal Garden.

 
Ciocan Liviu Gheorghe, absolvent al Colegiului Tehnic Alexandru Domșa din Alba Iulia, specializarea Tehnician Auto, și-a început activitatea profesională ocupând poziția de curier. Apoi a activat în cadrul a doua companii cu activitate în domeniul spațiilor verzi, unde a acumultat experienta specifică necesară pentru a-și împlini visul demarării unei afaceri în acest domeniu. 
 

Pasiunea lui Ciocan Liviu Gheorghe pentru amenajarea spațiilor verzi, a fost transformată într-o mică afacere de succes în domeniul peisagistic - Royal Garden. 

 

 

Misiunea Royal Garden

 

Royal Garden oferă servicii profesionale de amenajare și întreținere spații verzi, atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice sau instituțiilor publice. Antreprenorul dorește să ofere un preț cât mai avantajos, prin dotarea cu echipamente tehnologice cât mai performante, cât și prin experiența și profesionalismul echipei sale.

 

Firma iși dorește ca prin intermediul serviciilor oferite clienților să reușească să contribuie la dezvoltarea pieței serviciilor de amenajare spații verzi și își propune să ajungă în următorii 3 ani cea mai cunoscută firmă care activează în acest domeniu din Alba Iulia.

 

Cererea pentru servicii de amenajare și întreținere de spații verzi este în continuă creștere în ultimii ani. Odata cu creșterea nivelului de trai, oamenii au început să arate o mai mare preocupare pentru amenajarea grădinilor. Astfel mai multe persoane vor apela la firme specializate pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi.

 

Serviciile propuse de Royal Garden clienților:

 

- decopertări, aducerea pământului fertil, nivelări

- erbicidare burieni (total sau selectiv)

- gazonare prin însămînțare

- montare rulouri gazon

- supraînsămânțare gazon

- plantare tufe, arbuști, plante ornamentale

- tuns gazon

- tuns garduri vii, tufe, arbori

- fasonare arbori, tăieri specifice pomi

- udare plante și suprafețe gazonate

 

Prețul serviciilor oferite clienților va fi cât mai redus în prima etapă de dezvoltare a afacerii, urmând ca, în timp, prețurile să reflecte mai clar nivelul ridicat al calității serviciilor prestate.

 

 


 

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria" Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei - 0754/847955; Robert Bandi - 0751/364020; Ovidiu Boc - 0766/365725; Geanina Chirilă - 0742/522992; Camelia Crișan - 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.

+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

29 nov 2019
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

29 nov 2019
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

29 nov 2019
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

29 nov 2019
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul