Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
3 apr 2018 13:29

Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului

Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului

În următoarele săptămâni se vor desfășura Conferințele de informare, motivare și de promovare a antreprenoriatului din cadrul proiectului Start-up Urban, derulat de FNTM ca lider de consorțiu, în parteneriatul cu Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor – APRSC.
Datele conferințelor gratuite sunt următoarele:

 

- 5 aprilie,  între orele 12:00 și 17:00, la Sfântu Gheorghe. Locația: Sala Orchidea Events Center,

- 12 aprilie, Brașov 

- 14 aprilie, Miercurea Ciuc

- 16 aprilie, Alba Iulia

- 17 aprilie, Sibiu

- 18 aprilie, Târgu Mureș

 
Și-au confirmat participarea antreprenori, oameni de afaceri de succes și experți, gata să răspundă tuturor întrebărilor legate de proiect, de modalitățile de realizare a unui plan de afacere viabil, dar și despre oportunități și riscuri în noile afaceri.
Conferințele vor avea un puternic conținut motivațional urmărind ca cei interesați să-și clarifice posibilele opțiuni de participare la programele de educație antreprenorială Start-up Urban și de sprijin în vederea demarării unei afaceri pe cont propriu.
Participanții la conferințe vor fi informați asupra oportunităților oferite prin proiect, asupra criteriilor de evaluare și selecție, asupra desfășurării Concursului de planuri de afaceri.

Sunt invitate persoanele din județele regiunii Centru, interesate de lansarea unei afaceri în mediul urban, să participe la Conferințele gratuite de informare Start-up Urban!

 

Înscrierile, știți deja, se fac la experții din fiecare județ: startup.fntm.ro/contact
Pe pagina de Facebook a proiectului au fost create evenimente dedicate fiecăreia dintre conferințe:

fb.com/StartupUrbanCentru/events.

Aici vor fi încărcate în timp real, de îndată ce sunt definitivate, toate detaliile legate de agendă, speakeri, loc de desfășurare etc.
În aceste zile se pot depune dosarele de înscriere la formare în competențe antreprenoriale (deadline 21 aprilie), formare care vă asigură șanse sporite la Concursul de planuri de afaceri din toamnă.

Pașii care sunt de urmat, documentele ce trebuie depuse, detaliile procesului de evaluare și calendarul tuturor acestor acțiuni: Calendar și documente pentru înscriere și selecție.

 

 


Denumirea oficială a proiectului este „Start-up Plus – Antreprenoriat Urban în Centrul Țării”, cod 104643, proiect co-finanțat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Proiectul „Start-up Plus – Antreprenoriat Urban în Centrul Țării” se desfășoară pe o perioadă de 36 luni, respectiv 22 ianuarie 2018 – 21 ianuarie 2021, în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și are drept obiectiv general dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea Centru, prin creșterea nivelului de educație antreprenorială a minimum 312 persoane, sprijinirea înființării a 54 afaceri cu profil non-agricol în mediul urban și crearea a minimum 108 noi locuri de muncă. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 13.367.049,19 lei dintre care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 11.328.462,16 lei și valoare eligibilă neramburabilă din Bugetul național 1.987.908,46 lei.

 

+ Toate informatiile
xxx Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu
Incarca alt cod de control
Trimite
Start-up Urban: Granturi de 39.000 euro își caută idei de afaceri în Regiunea Centru
Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului

54 de granturi de câte maximum 39.000 euro fiecare își caută perechea! Cele mai bune idei de afaceri din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu vor primi finanțare în cadrul proiectului Start-up Urban. Noile afaceri vor fi înființate anul viitor, în mediul urban, de către persoane cu domiciliul sau reședința în aceste județe transilvănene.

» Mai mult
Primul curs de calificare prin proiectul „Alba Iulia 360“
Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului

Proiectul „Alba Iulia 360“ este derulat de Municipiul Alba Iulia, printr-un parteneriat solid cu zece organizații. O componentă importantă a proiectului este cea de formare profesională. În derulare sunt sesiunile de informare și consiliere profesională, în urma cărora benficiarii sunt îndrumați spre unul dintre cele zece cursuri de formare profesională organizate gratuit prin proiect.

» Mai mult
Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia
Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului

Marginalizarea nu-i o fatalitate, iar sărăcia nu trebuie să fie un destin. Experții proiectului MICESA vă pot demonstra toate acestea. Vă invităm în acest sens la Conferința de joi, 7 iunie 2018, din Alba Iulia, dedicată promovării antreprenoriatului în trei comunități marginalizate din municipiu.

» Mai mult
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia)
Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului

Alin Angheluță şi Mihai Roşca, universitari în cadrul Academiei de Studii Economice, sunt cei doi traineri ai Programului de inițiere în competențe antreprenoriale, acreditat de ANC, din proiectul MICESA.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

3 apr 2018
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

3 apr 2018
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

3 apr 2018
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

3 apr 2018
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul