Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Start-up Urban: mai e o lună în care vă puteți înscrie!
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
23 mar 2018 14:04

Start-up Urban: mai e o lună în care vă puteți înscrie!

Start-up Urban: mai e o lună în care vă puteți înscrie!

 

 

O lună a trecut, o lună a mai rămas.

 

În urmă cu o lună, la 21 februarie, consorțiul care derulează proiectul Start-up Urban lansa un apel către persoanele cu idei de afaceri din 6 județe din inima României: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu.

 

54 de granturi de câte 39.000 euro își căutau perechea: idei de afaceri non-agricole ce s-ar putea transforma în startupuri înființate în orașele Regiunii Centru.

 

O perioadă de educație antreprenorială formată din cursuri acreditate ANC și cursuri e-Learning la care vor participa peste 300 de potențiali antreprenori din aceste județe va culmina cu Concursul de planuri de afaceri din august-noiembrie 2018, în urma căruia vor fi selectate cele 54 de planuri de afaceri ce vor primi finanțare în 2019.

 

Proiectul este derulat de un consorțiu format din: Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, lider de consorțiu, Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor – APRSC.

 

Persoanele cheie ale acestui demers sunt experții în antreprenoriat din fiecare dintre județele respective: ei dau sfaturile și infomațiile necesare, procesează înscrierile. Experții locali au comunicat că peste 20-30 de persoane s-au încris deja în fiecare județ.

 

Ai IDEEA? O poti înscrie la Concursul de planuri de afaceri Start-up Urban

 

În 21 apriie, peste o lună deci, este termenul limită pentru înscrieri. Șase conferințe de informare și de popularizare a culturii antreprenoriale vor fi organizate în Regiunea Centru până atunci. Este, așadar, timp să vă gândiți la cum pot lua aspirațiile și, de ce nu, visele dumneavoastră forma unui pan de afaceri finanțabil.

 

Informații suplimentare pe siteul proiectului startup.fntm.ro și, bineînțeles, la experții în antreprenoriat din cele șase județe: startup.fntm.ro/contact.

 

Proiectul Start-up Urban, cu denumirea oficială „Start-up Plus – Antreprenoriat Urban în Centrul Țării”, cod 104643, este co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014 – 2020. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 13.367.049,19 lei, dintre care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 11.328.462,16 lei și valoare eligibilă neramburabilă din bugetul național 1.987.908,46.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului.

+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

23 mar 2018
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

23 mar 2018
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

23 mar 2018
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

23 mar 2018
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul