Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Vă puteți înscrie la cursuri de antreprenoriat oferite de FNTM din cadrul proiectului MICESA până pe 20 iunie
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
9 mai 2018 13:32

Vă puteți înscrie la cursuri de antreprenoriat oferite de FNTM din cadrul proiectului MICESA până pe 20 iunie

Vă puteți înscrie la cursuri de antreprenoriat oferite de FNTM din cadrul proiectului MICESA până pe 20 iunie

Invităm persoanele din Alba-Iulia, din comunitatea MICESA, care sunt interesate de participarea la Programele de formare antreprenorială FNTM, acreditat ANC oferite gratuit prin proiectul MICESA, să se înscrie până la 20 iunie 2018, la Consultantul antreprenorial FNTM Claudia Pilat.

Înscrierea la programele de antreprenoriat se realizează prin completarea unui dosar de aplicare care conține urmatoarele documente
:

 

Formular de aplicare la Cursul de Inițiere în Competențe Antreprenoriale, acreditat ANC, organizat de FNTM prin proiectul MICESA (disponibil spre descărcare mai jos)

Curriculum Vitae - CV completat și semnat

Copie a actului de identitate

Copie a certificatului de naștere (în cazul în care actul de identitate nu conține numele părinților, necesar pentru emiterea diplomei)

Copie după actul de stare civilă,(certificat de căsătorie/divorț-în caz de schimbare a numelui)

Diploma de studii - minim 8 clase (copie)

Declarație pe propria răspundere de participare la formare antreprenorială (disponibilă spre descărcare mai jos)

 

Click aici pentru a afla mai multe detalii despre MICESA 

 

Actele solicitate sunt necesare eliberării Certificatului de absolvire de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

 

Acest curs este dedicat doar beneficiarilor care nu au mai participat la un alt program de formare în competențe antreprenoriale gratuit, cofinanțat din fonduri publice (inclusiv Fonduri Structurale).

 

În vederea selecției celor 40 de cursanți pentru programul de formare, se va lua în considerare și participarea la acțiunile proiectului MICESA, precum:

 - Conferința de motivare antreprenorială, ce va fi organizată în 7 iunie 2018, la Alba Iulia. 

 - Întâlniri de consultanță și consiliere antreprenorială organizate prin proiect, cu experții DAD Expertise, PAEM și FNTM.

Contact pentru înscrieri la formare antreprenorială:

Claudia Pilat
E-mail claudia.pilat@fntm.ro
Telefon 0745861220

 

Puteți descărca documentele de mai jos, în vederea înscrierii în etapa de formare antreprenorială FNTM și pentru a vă documenta despre structura cursurilor de antreprenoriat:
 

2018.04 MICESA_Formular de aplicare formare antreprenoriala FINAL.DOC

2018.04 MICESA Declaratie pe propria raspundere privind participarea la formare.doc


 

Prezentare cursuri de antreprenoriat:
 

2018.04 MICESA_Handout Curs ANC_FNTM.DOC

2018.04 MICESA_Handout Programe eLearning_FNTM.DOCX
 

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA“ este derulat de Municipiul Alba Iulia, în parteneriat cu șase organizații și vizează 600 de persoane din trei comunităţi marginalizate ale orașului: Chicago“ (blocurile V5 și V6),Goldiş (blocurile 6BCD, 7BCD, 8 BCD) și „Pâclişa”  (str. Alunului nr. 1-20, str. Coastei, str. Mierlei, str. Rariștei, str. Văii, str. Carpenului - imobil 141 A-E, interval intersecție imobile 132, 153 – capăt stradă imobil 162). Sunt comunități aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.

 

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA“ este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.

 
+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

9 mai 2018
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

9 mai 2018
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

9 mai 2018
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

9 mai 2018
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul