Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Vila Iris
Cont turist | Cont afacere

Vila Iris

Baile Govora / Valea Oltului Cod: VL001816 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Str.Palangine Nr.9 Persoana de contact: Florin Cismaru / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 80 RON
Vila Iris - Cazare Valea Oltului

Este o constructie noua ce imbina modernul cu rusticul pentru a crea o ambianta ideala petrecerii timpului liber. Dotarile sunt de foarte buna calitate iar finisajele sunt realizate cu materiale moderne (termosistem exterior, termopane, lavabil, parchet triplustartificat, scari interioare din lemn de stejar, incalzire centrala, aer conditionat la mansarda).

Cazarea este asigurata in 4 camere duble personalizate dotate cu bai proprii, apa calda peramanenta, incalzire centrala, terase, televizor, frigider, mobilier, covoare, perdele si lavabile asortate in nuante ale aceleiasi culori (camera albastra, portocalie, crem si verde).

De asemenea pentru doua familii de prieteni sau o familie cu doi copii mari va oferim la etajul I, o suita (2 camere deservite de o baie) cu aceleasi conditii foarte bune.

La parterul vilei va oferim acces la o bucatarie complet utilata pentru prepararea unor gustari sau feluri de mancare ce se prepara rapid si o sufragerie pentru 12 persoane.

In fata vilei se afla un mic parc cu foisor, gratar si mobilier de gradina iluminat cu lampadare unde se pot petrece in mod placut lungile seri de vara.

In partea din spate a proprietatii se afla un foisor suspendat in jurul unui nuc cu o masa de 12 persoane, totul fiind inconjurat de padure.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Baile Govora
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.0558, 24.2070

Articole in presa si alte referinte externe despre Vila Iris:

Obiective turistice in Valea Oltului
Cozia Mountain Run - 4 iulie 2015 5 mai 2015 Un concurs traditional, cu rezultate pentru sportivi, dar si pentru aceia care au nevoie de solidaritatea semenilor. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul