Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Bitu
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Bitu

Baile Olanesti / Valea Oltului Cod: VL002404 Nr. camere: 16 Capacitate totala: 40 locuri Adresa: Str.Bailor Nr.17 Persoana de contact: Bitu Cristiana / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 120 RON
Pensiunea Bitu - Cazare Valea Oltului Unitate turistica fondata in anul 2007 ce se recomanda prin calitate si profesionalism in care arhitectural se intalnesc armonios formele clasice cu cele ultramoderne si spiritual gandirea omogena a doua generatii in turism.

Unitate ce isi justifica cu demnitate stelele de pe frontispiciu. Unitatea se bucura de recunoastere profesionala atat in turism intern cat si in turismul international.

Societatea a fost clasata locul II pe tara in turism editia 2000 si premiul international "Lider in Prestigiu si Calitate 2007" , International Star Award for Quality Geneva 2010.Unitatea dispune de : 8 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu 2 paturi, 2 garsoniere, 3 apartamene, 1 apartament VIP.

Camerele au bai proprii, cabine de dus cu vibromasaj, LCD, aer conditionat, aparat de ionizat aerul, minibar, seif.

Restaurant , Terasa, Salon Masaj , Cabinet Medical , Sala conferinte.

Agrement:

Plimbari cu ATV-ul, alpinism, paintball, trasee de picior, vanatoae, pescuit, calarie.

Agentie de turism.

Restaurant.

Prezinta turismului romanesc una dintre prestigioasele bucatarii ale tarii, cu productie culinara 100% naturala. In aceasta bucatarie se regasesc la un loc bucataria clasica franceza, bucatarie internationala precum si bucataria traditionala romaneasca cu principalele regionalisme culinare ale tarii.

Se folosesc in productia culinara numai produse naturale; nu se folosesc adjutanti chimici sau coloranti chimici. Inainte de preparare prin metode naturale din alimente sunt exclusi acizii daunatori organismului. Bucataria este coordonata de maestru in arta culinara laureat al mai multor concursuri nationale de specialitate.

- Organizam mese festive

- Seri gastronomice

- Petreceri private

-Salon Masaj

- Reflexoterapie

- Masaj de relaxare

- Masaj anticelulitic

- Masaj terapeutic

Organizam barbeq in poiana Comanca pentru grup mai mare de 20 de persoane.
La comanda livram preparate tarditionale din carne obtinute prin metode naturale fara conservanti sau adjuvanti chimici.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Baile Olanesti
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1997, 24.2366

Articole in presa si alte referinte externe despre Pensiunea Bitu:

Obiective turistice in Valea Oltului
Cozia Mountain Run - 4 iulie 2015 5 mai 2015 Un concurs traditional, cu rezultate pentru sportivi, dar si pentru aceia care au nevoie de solidaritatea semenilor. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul