Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Unglerus
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Unglerus

Biertan / Sibiu si imprejurimi Cod: SB004886 Nr. camere: 22 Capacitate totala: 60 locuri Adresa: Str. 1 Decembrie, nr 1 557045 Persoana de contact: Receptie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 180 RON
Pensiunea Unglerus - Cazare Sibiu si imprejurimi Pensiunea Unglerus se afla situata in imediata apropiere a Bisericii fortificate din Biertan, obiectiv istoric intrat in Patrimoniul Unesco(1993).

Atentie! ! ! !
Camerele 17 - 18 (apartamentele se afla in Pensiunea Thomas), iar 19, 20, 21, 22 (se afla in Pensiunea Michael)

Imobil reamenajat in stil medieval in anul 2006 prin cofinantare Sapard.

Camerele sunt dotate cu mobilier din fier forjat si lemn, tv, frigider, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus cu hidromasaj sau cada pentru baie.

Turistii pot servi micul dejun la restaurantul Unglerus aflat in imediata apropiere.

Generalitati
Localitatea Biertan este situata in mijlocul podisului Transilvaniei, in nordul judetului Sibiu, la egala distanta de orasele Medias si Sighisoara.
Biertan este mentionat documentar pentru prima oara in anul 1283, impreuna cu alte 7 sate, locuite in acea perioada de sasi într-un document privind impozitele cerute de Capitalul Catolic din Alba Iulia preotilor catolici din comunitatile sasesti.

Cadrul geografic
Biertan se afla intr-o zona deluroasa, la stanga raului Tarnava Mare. In centrul localitatii paraul Biertan conflueaza cu paraul Richis, casele si caile de acces fiind asezate in lungul acestor paraie.

Cai de acces
Dinspre nord Biertan este accesibil pe drumul judetean Dj 141b (asfaltat) ramificatie a drumului national Dn14 Medias- Sighisoara.
Catre sud Dj141b face legatura cu satul Richis si drumul Medias-mosna-agnita.
Catre est drumul comunal Dc24(nemodernizat) face legatura cu satul Copsa Mare iar catre vest Dc 22 face legatura cu satul Dupus-atel.
Cea mai apropiata statie de cale ferata care deserveste trenurile accelerate si rapide este statia Medias, pentru trenurile personale existand o statie mai apropiata, statia Cf Dumbraveni, la numai 9 km, acces rutier de Biertan.

Date economice
Biertan este un important centru mestesugaresc si viticol. Biertan a fost sediul episcopiei evangleice timp de peste 300 ani.
Din Evul Mediu centrul Biertanului a avut o piata comuna utilizata ca atare, ca loc de targ saptamanal pana dupa cel de-al Ii-lea razboi mondial. In anii 50 piata a devenit parc, iar locul de targ saptamanal a fost mutat in alta parte. Acest targ se tinea de doua ori pe an, in 21. X si 14. Iv.

Va asteptam cu drag!
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
imediata apropiere a Bisericii fortificate din Biertan
Modalitati de transport:
auto
feroviar
avion-Sibiu

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.1406, 24.5239
Obiective turistice in Sibiu si imprejurimi
Targul de Craciun din Sibiu (18.11.2016 - 03.01.2017) 17 oct 2016 Va asteptam la cea de-a 10 a editie a Targului de Craciun de la Sibiu! Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul