Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Salina artificiala Brasov
Cont turist | Cont afacere

Salina artificiala Brasov

Brasov / Transilvania BV005096 Adresa: Str. Ion Paun Pincio nr. 10 Persoana de contact: Receptie / Telefon: 0771724358
Email:
Cu un interior intim, prima salina artificiala din Brasov, si totodata cea mai moderna din tara, este placata cu cristale de sare naturala de cea mai inalta calitate, special adusa din Marea Moarta si Muntii Himalaya, iar tehnologia folosita in amenajarea Salinei Brasov face ca, climatul acesteia sa fie aproape indentic cu cel al salinelor naturale.
Dotata la cele mai inalte standarde, "Salina Brasov "este locul ideal pentru relaxare si tratarea afectiunilor respiratorii. Cu un interior intim, prima Salina Artificiala din Brasov, si totodata una din cele mai moderne saline artificiale din tara, este placata cu cristale de sare naturala de cea mai inalta calitate, special aduse din Marea Moarta si Muntii Himalaya, iar tehnologia folosita in amenajarea salinei " Salina Brasov" face climatul acesteia sa fie aproape indentic cu cel al salinelor naturale.

Climatul camerei cristaline este bogat in minerale: iod, potasiu, magneziu, calciu, brom, sodiu. Aerul puternic ionizat este rocomandat in cazul alergiilor si a problemelor respiratorii. Scaunele ergonomice, muzica special selectata cat si iluminatul deosebit ne ajuta in procesul de relaxare, linistind sistemul nervos Datorită ambientului deosebit, scaunelor ergonomice, iluminatului, culorii şi muzicii atent alese, cele 45 de minute de tratament devin un moment de relaxare şi evadare din cotidian.

Sedintele de salinoterapie ajuta la prevenirea si tratarea unor afectiuni cum ar fi: astm bronsic, infectii respiratorii (angine, faringite, traheo-bronsite, pneumonii, rinoadenoidite), bronsita, traheobronsita cronica, rinita, sinuzita, amigdalita cronica, insuficienta respiratorie restrictiva, emfizem pulmonar, alergii epidermice (la praf), nevroze, oboseala, surmenaj.

Temperatura camerei este constanta de 18-20 C. În înteriorul salinei se poate intra cu încălţăminte obişnuită, fiind nevoie doar de acoperirea lor cu protecţia de unică folosinţă pusă la dispoziţie de catre Grota Salina

"O sedinta de 45 de minute in Salina din Brasov echivaland cu 3-4 ore petrecute intr-o salina naturala, sau cu o zi petrecuta la mare."
f
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Modalitati de transport:
auto

Coordonate GPS:
45.7292, 25.6531

Galerie de imagini

Obiective turistice
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 ian 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul