Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Sanliv Confort
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Sanliv Confort

Bucuresti / Muntenia Cod: B001349 Nr. camere: 13 Capacitate totala: 26 locuri Adresa: Str. Valea Lungă, nr. 38A, Sector 6, Persoana de contact: Alex Manta / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 120 RON
Pensiunea Sanliv Confort - Cazare Muntenia ON STOP, personalul Pensiunii Sanliv Confort vă asteaptă acolo unde liniştea şi condiţiile excepţionale,corespunzatoare categoriei de confort de 3 stele, vă vor asigura o şedere reuşita şi o atmosferă ca acasă. Pensiunea noastră combină designul rustic cu cel modern iar spatiul oferit spre închiriere este distribuit astfel:

-la subsol se află sala de mese, cu o suprafata de 100mp, ideala pentru prezentari, intalniri de afaceri, lansari de produs, organizari interviuri sau pentru alte reuniuni din cadrul firmelor care au ca punct de intalnire cu angajatii din tara Bucurestiul. Acest spatiu este prevazut cu două grupuri sanitare. Capacitatea maxima a salii este de 68 de persoane (17 mese cu 68 de scaune). Peretii albi ai salii sunt perfecti pentru proiectii.
- la parter se află recepţia, bucătăria şi 3 camere utilate cu paturi duble şi grupuri sanitare proprii
- la primul şi la al doilea etaj se află câte 5 camere cu paturi duble şi grupuri sanitare proprii.

Toate camerele au fost astfel mobilate încât să emane o atmosferă de intimitate şi discreţie. Pensiunea Sanliv Confort este ideală pentru cei aflaţi în călătorii de afaceri sau în delegaţie în Bucureşti sau pentru întâlniri discrete de protocol.

Intrucat nu oferim mancare punem la dispozitia clientilor bucataria pensiunii care este dotata cu tot ce ii trebuie unei bucatarii.

Ziua hoteliera incepe la ora 12.00 si expira in urmatoarea zi la ora 12.00!!!

Personalul pensiunii isi rezerva dreptul de selectare a clientilor.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Accesul catre pensiune se face dinspre bd. Iuliu Maniu. Venind dinspre autostrada Bucuresti – Pitesti la al doilea semafor dupa Valea Cascadelor se face dreapta pe str. Valea Lunga si in cca. 500m, pe partea dreapta, veti gasi pensiunea Sanliv Confort. Daca veniti din centru, tot de pe bd.Iuliu Maniu, al doilea semafor de la Pta. Gorjului faceti stanga pe str. Valea Lunga si in in cca. 500m, pe partea dreapta, ne veti gasi.

O alta modalitate de a ajunge la noi este de pe bd. Timisoara, faceti dreapta pe str. Moinesti (inainte de OMV) iar apoi prima la stanga dupa calea ferata mai mergeti 100m printre blocuri si ne veti gasi.
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.2550, 26.0047
Obiective turistice in Muntenia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul