Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Aqua Magic
Cont turist | Cont afacere

Aqua Magic

Constanta / Litoral CT005080 Adresa: B-dul Ferdinand, Nr.53 Persoana de contact: Aqua Magic / Telefon: 0241 831183
Email:
Aqua Magic ofera distractie la maxim inca din anul 2003, fiecare sezon oferind atractii acvatice moderne si multa adrenalina.

Parcul ofera vizitatorilor oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora cat si dorinta de aventura si adrenalina a altora.

Aqua Magic va ofera 14 surse infinite de distractie, pe care nu trebuie sa le ratati! Waterplayground si Baby Pool, special create pentru bucuria copiilor, se remarca prin multitudinea de mini-topogane, piscine buclucase si personaje din povesti.

Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River iubitorilor de relaxare, iar pentru curajosi si aventurieri Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole.
f
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Modalitati de transport:
auto si tren

Galerie de imagini

Obiective turistice
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul