Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Briza Deltei
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Briza Deltei

Crisan / Delta Dunarii Cod: TL001538 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 15 locuri Adresa: Crisan Persoana de contact: Canamela Dan / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 120 RON
Pensiunea Briza Deltei - Cazare Delta Dunarii Situata în localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, într-un cadru natural extraordinar oferit de catre Delta Dunarii, pensiunea Briza Deltei se afla la mila 13 pe canalul Sulina la o distanta de 25 de mile de Tulcea.
Delta Dunarii este darul suprem pe care "frumoasa Dunare albastra" il face uscatului inainte de a-si contopi apele sale cu cele ale Marii Negre.
Aici, natura mai pastreaza o lume neatinsa inca de iuresul vietii moderne. De aceea noi am ales sa contopim in splendoarea naturii un loc unde te poti relaxa si poti aprecia adevarata frumusete, si astfel am creat Pensiunea Birza Deltei, un loc in care imbratisezi o lume a visurilor, mai apoi facand parte din ea.

Pe langa splendoarea si exotismul pe care-l poate oferi mirajul unei pensiuni din Delta Dunarii, ne-am gandit sa asortam aceste placeri cu altele, atat in jurul pensiunii, cat si mai aproape de salbaticie, de aceea va putem amintim cateva dintre activitatile pe care le puteti face aici:

Pescuitul in baltile si lacurile Deltei, pe canale sau la Dunare, la crap, la stiuca, la biban, la somn, la caras, raci sau plimbarile cu barca cat si mult mai multe activitati demne poate de cei mai curajosi.

http://www.brizadeltei.ro
  • Facilitati
  • Metode de plata

Localizare


Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.9743, 29.4695
Obiective turistice in Delta Dunarii
Delta Triathlon -Tulcea - 30 august 2015 6 mai 2015 Este un triatlon de sosea in Tulcea si poate fi combinat excelent cu Tri Challenge Mamaia care are loc o saptamana mai tarziu. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul