Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Casa Bursucului
Cont turist | Cont afacere

Casa Bursucului

Eselnita / Cazanele Dunarii Cod: MH005528 Nr. camere: 4 Capacitate totala: 8 locuri Adresa: Golful Mraconia, nr.947 Persoana de contact: Casa Bursucului / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 100 RON
Casa Bursucului - Cazare Cazanele Dunarii Oferim vacante de vis in Casa Bursucului, vara si in tot cursul anului.
Va propunem o locatie situata la 23 km Vest de Orsova, pe Clisura Dunarii, acolo unde Raul Mraconia se varsa in Dunare printr-un superb Golf – Golful Mraconia.
Casa are 8 locuri, in 4 camere cu pat matrimonial, 3 bai, living / bucatarie, terasa, piscina, ponton plutitor, barca pt. pescuit si agrement cu vasle si motor, parcare in curte. Configurare: 2 camere cu 2 bai sunt la parter si 2 camere cu 1 baie la etaj.
Utilitati: Camere cu TV si acces la Internet, apa calda si caldura.
Dotari: Frigider, racitor, aragaz, microunde, cafetiera, vesela, masina de spaat rufe, gratar / barbeque, plita - tuci, ceaun - totul pt. autogospodarire.
Deoarece, aici este paradisul pescarilor, organizam partide de pescuit la somn, crap si rapitori. Dupa, putem sa pregatim produse traditionale, specifice zonei.
Contact: Casa Bursucului nr. telefon 0726131236.

Tarife de cazare in perioada 8 aug 2018 - 31 dec 2018

  • Tip camera
  • Conditii
  • Pret/noapte
  • Tarif inchiriere integrala: 500 RON / noapte
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Obiectiective turistice: Parcul Natural Portile de Fier, trecere in Serbia cu C.I., Statiunea Baile Herculane, Manastirea Sf. Ana in Orsova, Manastirea Mraconia la iesirea din Golful Mraconia in Cazanele Dunarii. Acestea sunt cateva din multitudinea de obiective turistice ce ne inconjoara.
Modalitati de transport:
Posibilitatea de croaziere cu salupa sau vaporasul la Statuia lui Decebal 55 m Inaltime si 25 m Latime, Placa memoriala antica Tabula Traiana aflata pe malul sarbesc, Cazanele Mari, Golful Dubova, Pestera Veterani si Pestera Gura Ponicovei cu acces de pe DN57 si din apa. Vaporasul ancoreaza chiar la pontonul plutitor.

Acces rutier:
Asfaltat si Forestier
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.6477, 22.2772
Obiective turistice in Cazanele Dunarii
Festivalul International de Dans Contemporan Steps 5 nov 2016 Va asteptam la Festivalul International de Dans Contemporan - Steps! Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul