Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
16 mar 2017 12:52

Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria

Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) împreună cu partenerul german Herbertz Dairy Food Service vă invită la misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“ organizată în Bavaria, în perioada 19 - 23 iunie 2017.

 

Misiunea se desfășoară în cadrul Programului „Bayern - Fit for Partnership”, susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

 

Delegația română va avea în componența sa 14 persoane de conducere din companii din industria de morărit, panificație și patiserie. 

 

Programul orientativ al delegației și formularul de aplicare pot fi consultate mai jos. 

 

 


Aplicați acum!

 

Pentru înscriere trimiteți Formularul de aplicare completat cu datele organizației, nevoi, intenții de dezvoltare și investiții previzionate, la adresa info@fntm.ropână la 10 aprilie 2017.

 

Selecția reprezentanților țării noastre se va realiza de către Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria.

 

Contactați-ne la 0755.199.888, Manager de proiect Larisa Moraru, pentru a confirma intenția dumneavoastră de participare.

 

În cadrul misiunii economice sunt organizate vizite și întâlniri cu peste 15 companii și instituții bavareze, furnizori de tehnologie, utilaje și echipamente, inclusiv instalații inovative - pilot sau echipamente second-hand, producători de materii prime și produse conexe pentru industria de morărit și panificație. Întâlnirile includ vizite la facilități de producție, demonstrații de coacere a produselor de panificație, întâlniri Business to Business, vizită la Muzeul de panificație, workshop la Academia Bavareză de Panificație și întâlnire oficială la Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie.
 

 

Printre cele peste 15 companii și instituții bavareze vizitate de  delegația română se numară:

- MIWE Michael Wenz GmbH

- Mainfrucht GmbH & Co. KG

IREKS

Werner & Pfleiderer

BÄKO München Altbayern und Schwaben eG

- 6-8 companii bavareze la mini-târg de tehnologie

- Academia Bavareză de Panificație

Muzeul de Panificație din Kulmbach

Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie 

 

Lista companiilor va fi completată în funcție de interesele exprimate de managerii români participanți.


 

Taxa de participare la misiunea economică este de 2100 RON și include toate serviciile necesare delegaţiei:

  • - transport prin compania aeriană Tarom, pe rutele București - Frankfurt dus și Munchen - București întors
  • - transport cu autocarul pe teritoriul Bavariei
  • - masă și cazare în regim single
  • - taxă zilnică solicitată de Ministerul Bavarez pentru Economie
  • - vizite la companii și organizare de mese rotunde cu întreprinzători germani
  • - bilete la muzeu
  • - servicii de traducere
  • - asigurare de sănătate în Germania.

 

Evaluarea aplicațiilor va fi realizată de către Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, care co-finanțează această delegație și va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta țara noastră. 
 

Contactați-ne la 0755199888, Manager de proiect Larisa Moraru, pentru a confirma intenția dumneavoastră de participare.

 


Impresii de la participanții la alte misiuni economice FNTM în Bavaria

 

Misiunea economică „Tehnologii și procese moderne de construcții pentru eficiența energetică a clădirilor”, 2016

Detalii AICI

Vasile Mihai Silviu, Administrator/Asociat SC Advanced Structural Design SRL/SC Michael Trust Proiect SRL

Experiența a fost deosebit de interesantă. Informațiile pe care le-am insușit de la firmele bavareze ne vor fi foarte utile în dezvoltare. Este posibil ca în urma acestei misiuni să legăm relații de colaborare cu unele dintre societățile pe care le-am vizitat. Echipa de organizare a fost foarte atentă cu fiecare detaliu. Țin să le mulțumesc Anei (FNTM) și d-lui Christian (TUM-Tech) pentru implicare. 

Mulțumesc de asemenea Laurei (FNTM) pentru implicare și sper să avem o colaborare și în viitor.

  

Cojocaru Constantin, Director General SC Euro Constructii SRL

O experiență plăcută! Felicitări FNTM și la mai multe astfel de misiuni! 

 

Andronescu Florin, Director ALEA - Agenția Locală a Energiei Alba
,,Doresc să mulțumesc FNTM ca organizatori ai misiunii economice în Bavaria pentru excelenta organizare a evenimentului și pentru posibilitatea de a cunoaște realitățile promovării eficienței energetice în mediul economic din Bavaria.

Pentru mine a fost o oportunitate importantă de a afla de la sursă cum este susținuta eficiența energetică în companii mai mari sau mai mici legate de domeniul construcțiilor; Apreciez în mod deosebit deschiderea totală arătată de gazde în a ne oferi informațiile necesare precum și interesul lor în a explora căi de colaborare cu partenerii romani.
Nu în ultimul rând, ocazia care mi s-a oferit de a cunoaște colegi noi din România care activează în domeniul construcțiilor și conex cu acesta, înseamnă oportunităti reale de a promova în viitor proiecte comune."

 

Misiunea economică „Tehnologii și procese moderne în industria vitivinicolă”, 2015

Detalii AICI

Roxana Murguleț, Production Director, CRAMELE HALEWOOD  

Vă mulțumesc și eu pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o, de a participa la această acțiune și vă felicit pentru organizarea impecabilă a acesteia. Am văzut lucruri interesante, am impărtășit din experiența companiilor bavareze și sper să pot pune în practică câte ceva din ce am acumulat. Vă mulțumesc încă o dată și vă doresc mult success în activitatea Dvs.    

 

Emil Andras, Director general, SC LOGOS SRL

Vă transmit cele mai sincere mulțumiri, m-am simțit foarte bine pe parcursul misiunii economice, a fost o experiență memorabilă pentru mine.

 

Dan Jalea, Director economic, SC ALCOVIN SRL
Ionut Gadiuță, inginer producție

Mulțumim și noi pentru seriozitatea de care ați dat dovadă și pentru comunicarea excelentă! Aceste lucruri au condus la o reușită a evenimentului cu satisfacții atât de partea vizitatorilor, cât și a gazdelor.

 

Misiunea economică „Utilaje și tehnologii moderne pentru Agricultură”, 2014

Detalii AICI

Vasile Bunduc - Director General Avicola Lumina, Constanța

Mi s-a parut interesantă preocuparea Ministerului pentru Economie, Infrastructura, Transport și Tehnologie din Landul Bavaria de a promova și susține activitatea atât a companiilor mici în care activează membrii familiei, cât și acele companii care s-au dezvoltat și în prezent activează și pe alte continente. România este o bună piață de desfacere pentru producătorii de echipamente agricole și zootehnice, iar noi pentru a putea fi competitivi avem nevoie de tehnologie modernă. Organizarea acestei misiuni, atât din partea FNTM cât și din partea Bayern International a fost impecabilă. FELICITĂRI!


Mihnea Poptelecan - Administrator Ecovert, Blaj, Alba
Aș vrea să mulțumesc celor de la FNTM din România pentru oportunitatea de a vizita partea de sud a Germaniei. Toată vizita a fost foarte bine organizată, managerii din companiile pe care le-am vizitat au avut disponibilitatea de a ne primi și de a ne arăta munca pe care o fac, viziunea lor managerială, gândirea și modul lor de a conduce o afacere.
Firma Stella, cu care am avut mai multe discuții pe perioada delegației, este vizată de noi pentru realizarea unor contracte de achiziție de uscătoare.

 

FNTM a realizat 16 Misiuni economice în Bavaria, pe diverse domenii, expuse succint AICI.

 

Sursa (inclusiv foto): www.fntm.ro

+ Toate informatiile
Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba Invitație la conferința Start-up Urban de la Sibiu - marți, 17 aprilie Concursuri de alergare montana in 2018 Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia RePatriot la Focșani de Ziua Unirii
Incarca alt cod de control
Trimite
Start-up Urban: Granturi de 39.000 euro își caută idei de afaceri în Regiunea Centru
Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria

54 de granturi de câte maximum 39.000 euro fiecare își caută perechea! Cele mai bune idei de afaceri din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu vor primi finanțare în cadrul proiectului Start-up Urban. Noile afaceri vor fi înființate anul viitor, în mediul urban, de către persoane cu domiciliul sau reședința în aceste județe transilvănene.

» Mai mult
Invitație la conferința Start-up Urban de laTârgu Mures- miercuri, 18 aprilie
Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria

Proiectul Start-up Urban avansează, finanțarea afacerii dorite este din ce in ce mai aproape, iar expertul nostru din județul Mureș a procesat, deja, zeci de înscrieri. Vă invităm miercuri, 18 aprilie 2018, la Târgu Mureș, între 09.00 - 15.30, să aducem, împreună, cu un pas mai aproape de realitate ideile dumneavoastră de afaceri. Conferința se va desfășura la Grand Hotel Târgu Mureș - Sala Europa, Piața Victoriei nr. 28-30, fiind organizată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM.

» Mai mult
„ALBA IULIA 360” - promovarea antreprenoriatului pentru reducerea sărăciei și excluziunii
Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria

Având Municipiul Alba Iulia drept lider de consorțiu, proiectul Alba Iulia 360 urmărește reducerea riscului de sărăcie și excluziune socială în cadrul a cinci comunități defavorizate în care există populație de etnie romă: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri.

» Mai mult
Invitație la conferința Start-up Urban de la Sibiu - marți, 17 aprilie
Misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“, 19 - 23 iunie 2017, Bavaria

Proiectul Start-up Urban avansează, finanțarea afacerii dorite este din ce in ce mai aproape, iar expertul nostru din județul Sibiu a procesat, deja, zeci de înscrieri. Vă invităm marți, 17 aprilie 2018, la Sibiu, între 12.00 - 18.30, să aducem, împreună, cu un pas mai aproape de realitate ideile dumneavoastră de afaceri. Conferința se va desfășura la Sibiu - Hotel Stefani, Calea Turnișorului nr. 36, fiind organizată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

16 mar 2017
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

16 mar 2017
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

16 mar 2017
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

16 mar 2017
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul