Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Evenimente » Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
12 aug 2016 11:08

Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!
 
 
De 20 de ani lucrăm pentru România prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizației occidentale. În acești 20 de ani economia românească a crescut, am intrat în NATO, în Uniunea Europeană, dar mai sunt multe de făcut. Îți mulțumim pentru sprijinul oferit cauzei noastre.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (fntm.ro) lansează o campanie de stimulare și creștere a turismului românesc, campanie ce se va încheia în 2018, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire.

Ajută-ne să dezvoltăm turismul românesc de pensiune și să mărim numărul de turiști români și străini, care să se bucure de ospitalitatea românilor și să aibă experiențe plăcute.

Te chemăm să te alături campaniei noastre și împreună să promovăm turismul românesc de pensiune - una din oportunitățile de creștere a României.

Să pregătim împreună Sărbătoarea Marii Unirii din 2018!

Cum poți contribui:
 
1. Cazează-te cât mai des la pensiuni și oferă sfaturile și evaluarile tale pe portalul de informare turistică și rezervări online CazareLaPensiune.ro
 
2. Recomandă românilor de pretutindeni, prietenilor plecați din țară, să viziteze România. 
 
3. Recomandă turismul românesc prietenilor străini. 
 
4. Urmărește cu un Like pagina facebook.com/CazareLaPensiune
 
5. Recomandă CazareLaPensiune.ro prin rețelele sociale. 
 
6. Ai o agentie de turism, o pensiune sau o afacere în domeniul turistic? Promovează-te în Catalogul Pensiunilor din România, ediția 2016-2017, singurul catalog de pensiuni și afaceri conexe, tipărit în peste 10.000 de exemplare. 
 
7. Dacă ai un website, contactează-ne pentru un schimb de link-uri cu portalul Cazarelapensiune.ro
 
8. Vrei să fii antreprenor în turism? Studiază cursul e-learning Intreprinzător în Turism. Dacă ești deja antreprenor, poți deveni mai bun cu Intreprinzător în Turism. 
 
9. Ești din administrația locală? Alătură-te nouă și sprijină turismul românesc. 
 
10. Descoperă și sponsorizează inițiativele FNTM din educație și turism.
 
Acționează acum pentru dezvoltarea turismului românesc de pensiune!

Contactează-ne!

Echipa FNTM și Cazarelapensiune.ro
info@fntm.ro | contact@cazarelapensiune.ro | 0722.345.463

Valentin A. Miron
Președinte FNTM 
Alte informații despre noi

Gândit ca o comunitate a turismului românesc de pensiune, portalul online CazareLaPensiune.ro conține în acest moment peste 3.000 de unități de cazare, alături de afaceri conexe și articole de promovare a evenimentelor, tradițiilor și obiectivelor din țară. În ultimul an, CazareLaPensiune.ro a înregistrat o creștere organică semnificativă, însumând peste 680.000 de vizitatori unici, din țară și străinătate, care au facut peste 16.000 de rezervări.
  • - am oferit consultanță personalizata pentru inițierea sau dezvoltarea afacerilor a peste 600 de întreprinzatori din turism.

  • - în perioada 2011 - 2012 am realizat o cercetare calitativă și cantitativă complexă dedicată sectorului turistic de pensiune, cu peste 12.000 de respondenți, manageri de pensiuni, turiști români și străini. Concluziile cercetării sunt integrate în publicația FNTM “Caracteristicile unei mărci în devenire: Turismul românesc de pensiune” (poți citi broșura aici).

  • - am organizat 7 conferințe regionale motivaționale la care au participat peste 1.500 de întreprinzatori, manageri din turism și persoane care doreau să inițieze afaceri turistice.

  • - peste 1600 de cursanți au participat la programul nostru e-Learning de educație antreprenorială și de consultață pentru întreprinzători în turism.

  • - am organizat 5 schimburi de experiență în Spania, la care au participat 100 de întreprinzători în turism și manageri de pensiuni (aici poți urmări extrase video).

  • - am organizat 7 conferințe regionale în 2013, dedicate promvării instrumentelor și cursurilor lansate de FNTM pentru sectorul turistic, la care au participat peste 600 de persoane.

  • - am realizat 5 emisiuni TV cu povești de succes din turismul românesc de pensiune, axate pe promovarea importanței educației antreprenoriale în conducerea unei afaceri turistice, difuzate la posturile TVR1, TVR International, Money Channel și TravelMix (le poți urmări aici).

  • - în 2015 am lansat un Pachet multimedia pentru afaceri turistice, ce include cursuri, reportaje video și cercetări, alături de Agenda Managerului în turism. Pachetul e special gândit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajaților sau viitorilor întreprinzători uneltele necesare inițierii, creșterii și consolidării unei afaceri turistice.
     

De 20 de ani promovăm antreprenoriatul și cultura managerială, lansăm inițiative și instrumente inovative de educație și promovare. Am realizat peste 800 sesiuni de pregatire și evenimente la care au participat peste 15.000 de manageri, antreprenori, studenți, persoane din grupuri vulnerabile, funcționari publici sau viitori întreprinzători. FNTM deține experiență vastă în managementul proiectelor, a dezvoltat, condus și colaborat în peste 30 de proiecte, cu finanțare națională sau internațională.

Am lansat și administrăm platforme e-Learning pentru programele de management şi cultură antreprenorială Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, cu peste 5000 de cursanți.

Am dezvoltat magazinul online de educație www.Edusa.ro, platforme de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistică și de rezervări online www.cazarelapensiune.ro  si agenția de turism www.tripdor.ro.

Inițiativele FNTM pe Facebook:

    

 

+ Toate informatiile
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia RePatriot la Focșani de Ziua Unirii Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Patinoar și carusel la Târgul de Crăciun București 2017 CONCERT Tudor Gheorghe la Sala Palatului - 21/22 decembrie
Buruiana Ioan 19 sep 2016
Detin o vila turistica si as dori sa ma contactati pentru o eventuala promovare. O zi placuta.
Incarca alt cod de control
Trimite
Rasfoiti online ultima editie a Catalogului Pensiunilor din Romania!
Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

Cazare la pensiune si TRIPDor.ro va ofera posibilitatea de a rasfoi cea mai noua versiune a Catalogului Pensiunilor din Romania.

» Mai mult
Inscrieri în proiectul MICESA de dezvoltare a antreprenoriatului din Alba Iulia
Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și concurs planuri de afaceri din cadrul proiectului) vor contacta consultantul antreprenorial FNTM din Alba-Iulia.

» Mai mult
Sfântul Nicolae - hramul primelor necropole domnești din Muntenia și Moldova
Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

În bisericile Sfântul Nicolae a Mănăstirii Bogdana din Rădăuți și Sfântul Nicolae Domnesc de la Curtea de Argeș au fost îngropați spre veșnică odihnă primii domnitori moldoveni și munteni.

» Mai mult
RePatriot la Focșani de Ziua Unirii
Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

De Ziua Unirii, la 24 ianuarie 2018, ora 11.00, la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, se va desfășura conferința specială RePatriot, denumită „Vrancea Inima României – Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale”.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

12 aug 2016
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

12 aug 2016
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

12 aug 2016
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

12 aug 2016
Targul de toamna din Negreni 2012 Targul de toamna din Negreni 2012

Targul de Toamna din comuna Negreni, judetul Cluj, va avea loc perioada 11 – 14 octombrie 2012. Targul de toamna se intinde pe o distanta destul de mare, unde iubitorii de vechituri pot gasi obiecte valoroase pentru colectiile personale.

12 aug 2016
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul