Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » AZARO TRAVEL
Cont turist | Cont afacere

AZARO TRAVEL

Oltenita / Muntenia CL001034 Adresa: B.dul Tineretului, nr. 10 Persoana de contact: Marin Vichi Luminita / Telefon: 721231844
Email:
Agentia AZARO TRAVEL Bussiness & Conference este o companie de turism cu o experienta de peste 4 ani infiintata in vederea satisfacerii cerintelor partenerilor sai externi si interni in domeniul turismului de afaceri, respectiv serviciilor conexe.
Agentia AZARO TRAVEL este un tour-operator roman ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.
Profesionalismul de care dam dovada, coroborat cu cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promovam. Agentia AZARO TRAVEL Bussiness & Conference si-a inceput activitatea de turism si continua avand un portofoliu bogat de clienti, enumerand:Bochemie Romania SRL,Hame Romania SRL,Hofner Com SRL,Avon Romania,Fornetti SRL,Price Water House SRL,Maria Invest SA,Domaro Com SRL,Agro Chirnogi SA,Meda Prod SRL,Rodbun Group SRL,Butan Gaz SRL,Suki Group SA s.a.
Colaborarea cu acesti parteneri constanti confirma ca agentia AZARO TRAVEL Bussiness & Conference ofera servicii care se ridica la standardele cerute de piata turismului de afaceri european.
Agentia AZARO TRAVEL Bussiness & Conference stie ca succesul afacerilor dumneavoastra, respectiv al delegatiilor comerciale depinde in mare masura si de conditiile de calatorie, precum si de facilitatile de cazare si masa. Eforturile echipei noastre se concentreaza in vederea diversificarii continue a serviciilor si pachetelor de servicii oferite, astfel incat necesitatile companiei dumneavoastra sa fie indeplinite.
f

Localizare

Modalitati de transport:
Masina: 65 Km. Bucuresti - Oltenita

Galerie de imagini

Obiective turistice
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul