Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Casa Bobirca
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Bobirca

Petrosani / Retezat Parang Cod: HD002759 Nr. camere: 8 Capacitate totala: 16 locuri Adresa: Str. Avram Iancu nr. 13A Persoana de contact: Bianca Bobirca / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 80 RON
Pensiunea Casa Bobirca - Cazare Retezat Parang Pensiunea Casa Bobîrcă este localizată în centrul oraşului Petroşani, în proximitatea Parcului Central. Datorită experienţei şi abordării adecvate a reuşit să satisfacă gusturile clienţilor care i-au trecut pragul pe parcursul celor 18 ani de activitate.

Casa Bobîrcă este clasificată cu 3 stele atât pentru restaurant cât şi pentru serviciile de cazare iar din anul 2007 a obţinut certificarea HACCP (Sistem de Management al Siguranţei Alimentului).

Pensiunea are o capacitate de cazare de 8 camere duble, atent decorate, fiecare având propria identitate oferită de paleta de culori aleasă şi elementele de mobilier care completează atmosfera caldă. Fiecare cameră este adecvat utilată cu grupuri sanitare (duş, chiuvetă şi WC), televizor, aer condiţionat şi mini-bar. Încălzirea şi apa caldă sunt asigurate prin sistem propriu de termoficare.

Casa Bobîrcă este dotată cu bucătărie proprie, un restaurant cu o capacitate de 150 locuri (sala mare), un separeu pentru nefumatori cu o capacitate de 20 de locuri şi o sală intermediară cu o capacitate de 80 de locuri. Gurmanzii vor fi desfătaţi cu bucate cât se poate de diverse dar şi cu preparate tradiţionale româneşti. Capacitatea totală a localului este de cca 230 de locuri. Terasa special amenajată într-o zonă cu verdeaţă şi cu deschidere spre parcul central are o capacitate de 100 de locuri.

Mai multe detalii:
www.casabobirca.ro
www.facebook.com//Casa.Bobirca
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Casa Bobîrcă este situată în centrul oraşului Petroşani, lângă parcul Central. Din punct de vedere turistic, zona este foarte atractivă, datorită Munţilor Parâng (al treilea vârf din ţară – Parângul Mare – 2519 m), o locatie ideala pentru sporturile de iarna sau pentru drumetii montane de vara.
In apropiere regasiti ale atractii turistice interesante Cheile Jieţului, Peştera Bolii, Cabana Groapa Seacă, Obârşia Lotrului etc.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.4252, 23.4874
Obiective turistice in Retezat Parang
Retezat Sky Race - 20 iunie 2015 4 mai 2015 Evenimentul este sustinut de cunoscutul alergator montan Ionut Zinca. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul