Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Viking Travel
Cont turist | Cont afacere

Viking Travel

Piatra Neamt / Moldova NT002066 Adresa: str. Petru Rares nr. 2 bl. 2A ap. 54 parter 610119, Piatra Neamt Persoana de contact: Cristina Popa / Telefon: 0233.225.097; 0744 546548
Email:
Avand la dispozitie un personal calificat cu experienta de peste 8 ani in activitatea de turism, VIKING TRAVEL a avut intotdeauna ca deviza orientarea permanenta catre client si nevoile acestuia. In acest mod VIKING TRAVEL a reusit sa castige increderea unei vaste categorii de clientela prin implicare, seriozitate si servicii la inalte standarde. Incercam sa asiguram clientilor nostrii o vacanta cat mai placuta din toate punctele de vedere atat financiar cat si in ceea ce priveste structurile de cazare, masa si transport.
Clientii nostrii fideli cunosc deja pachetele noastre turistice si stiu ca acestea sunt de cea mai buna calitate , de asemenea tarifele practicate sunt dintre cele mai scazute, fara a afecta calitatea acestora.
Avand alaturi cei mai mari tour-operatori si colaboratori atat din Romania cat si din Europa, VIKING TRAVEL va pune la dispozitie urmatoarele servicii:
- rezervare si emitere bilete de avion pe rute interne si internationale, prin orice companie aeriana, utilizarea sistemului de rezervari on-line reprezentand un avantaj in gasirea rutei optime si a tarifului minim.
- rezervari si emiteri bilete autocar pentru cei mai importanti operatori in transportul international de persoane.
- turism intern: cazare in hoteluri si vile din toate statiunile litorale, montane si balneoclimaterice din Romania; organizare de programe turistice (excursii si circuite) in toate zonele tarii.
- turism extern: organizare de excursii, vacante si programe turistice - cu autocarul sau avionul; sejururi in hoteluri, vile si apartamente din strainatate.
- servicii: asigurari de calatorie; asigurari storno; rent-a-car; transferuri la si de la aeroport; inchirieri de microbuze si autocare.
Asa cum probabil ati observat deviza noastra este “Lasa-te cucerit de cele mai mici preturi!” si asta pentru ca la noi totul este posibil. Fie ca alegi o destinatie exotica, o vacanta la munte sau un circuit turistic personalul nostru va avea grija sa va faca cea mai buna oferta in ceea ce priveste raportul calitate – prêt, iar multumirea dumneavoastra sa fie deplina.
f

LocalizareObiective turistice
RePatriot la Focșani de Ziua Unirii 15 ian 2018 Miercuri, 24 ianuarie 2018, la Focșani, începând cu ora 11.00, conferință specială RePatriot dedicată Zilei Unirii, „Vrancea Inima României – Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale”. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul