Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Casa Camelia
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Camelia

Pitesti / Muntenia Cod: AG001263 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Sat Darmanesti, Str. Sfanta Elena Persoana de contact: Dna Camelia / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 80 RON
Pensiunea Casa Camelia - Cazare Muntenia Casa Camelia*** este un concept unic in Romania. Se intinde pe o suprafata relativ mare, si este in acelasi timp un centru de training cu amenajari interioare deosebite dar cu posibilitati in exterior practic nelimitate.

Este o locatie adecvata nu doar conferintelor si aniversarilor organizationale sau personale, dar si un loc de odihna intr-o oaza de verdeata si liniste.

Am realizat o combinatie, credem noi castigatoare, reunind dotari ultima ora pentru desfasurarea activitatilor cu specific educational cu elemente simple, destinate relaxarii corpului si mintii.

Daca sunteti coordonator de training, sef de echipa, sau manager general si sunteti in cautarea locatiei optime pentru o lansare de produs, sau un weekend de training, sau alt eveniment organizational, va primim cu mare drag la Casa Camelia.

Lucrurile mici sunt cele care conteaza, pana la urma. Ne-am gandit si la acestea. Astfel, ne-am pregatit pentru a va oferi urmatoarele servicii suplimentare minime, lista nefiind exhaustiva:
* fax si xerox
* ghid vorbitor de engleza, germana, franceza
* spalat si calcat imbracaminte usoara
* transport persoane
* inchiriere autoturism cu sofer
* sala de fitness, salon de biliard
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Pana la Casa Camelia faceti mai putin de 2 ore din Bucuresti pe autostrada, sau doar 20 minute din Pitesti.
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.91157, 25.7715
Obiective turistice in Muntenia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul