Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Larix
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Larix

Salciua / Valea Ariesului Cod: AB003290 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 28 locuri Adresa: sat Subpiatra, comuna Salciua, jud Alba Persoana de contact: Ghidrai Gheorghe / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 170 RON
Pensiunea Larix - Cazare Valea Ariesului Situata in comuna Salciua, pensiunea Larix este asezata pe malul raului Aries intr-un bazinet depresionar situat intre Muntii Trascaului si Muntele Mare.

Pensiunea este amplasata pe frumoasa vale a Ariesului, intre M-tii Trascaului si M-tele Mare, in comuna Salciua,in partea nordica a judetului Alba,la o distanta de 88 km de municipiul Alba-Iulia si la 75 km distanta de Cluj-Napoca. in bazinul mijlociu al Ariesului.

Pensiunea Larix a fost si este castigatoarea mai multor premii nationale si internationale din punctul de vedere arhitectural. PENSIUNEA DISPUNE DE 30 LOCURI DE CAZARE( 7 camere duble si 4 apartamente).

Varietatea reliefului carstic, prin spectaculozitatea sa, numeroasele rezervatii naturale prezente in zona precum si caracteristicile climatice asigura un peisaj pitoresc si unic, deosebit de atractiv din punct de vedere turistic.

Restaurantul este situat pe 2 nivele si are o capacitate totala de 50 persoane. Dispune de mese extensibile pentru 4-6 persoane.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
comuna Salciua,in partea nordica a judetului Alba,la o distanta de 88 km de municipiul Alba-Iulia si la 75 km distanta de Cluj-Napoca.
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren


Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.383752,23.461339
Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 mai 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul