Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Zona Maramures » Judet Satu Mare » Satu Mare » Cazare Satu Mare » Evenimente » Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
21 feb 2014 16:33

Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)

Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)

Grand Mall Satu Mare va gazdui cea de-a II-a editie a Targului de Turism “Grand Tourism & Travel", ce se va desfasura in perioada 28- 30 martie 2014.

 

► Targul reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul turismului de la Satu Mare si reuneste  agentii de turism, care vor aduce in fata publicului o gama variata de oferte turistice in destinatii deosebite atat din tara, cat si din strainatate.

 

De asemenea, hotelurile si pensiunile isi vor prezenta ofertele speciale, iar participantii la targ vor avea ocazia sa se familiarizeze cu zone cu o vasta traditie, atat din judetul Satu Mare, cat si din alte zone ale tarii.

 

 

In cadrul targului vor avea loc o serie de manifestari ce vor incanta vizitatorii, un astfel de moment fiind si prezentarea de constume populare din Tara Oasului.

 

Participarea la eveniment va ofera posibilitatea alegerii unei vacante de vis in destinatia dorita.

 

Programul de vizitare al targului este urmatorul:

 

Vineri, 28 martie: intre orele 13:00- 20:00

Sambata si Duminica, 28 si 29 martie: intre  orele 10:00- 20:00

 

Sursa: aici

 

Puteti opta pentru cazare in Satu- Mare

 

Obiective turistice in apropiere:

 

Baile Acas- Descoperit cu sute de ani in urma, la o adancime de  1800 m, având o temperatura de 75ºC, izvorul termal a Bailor Acas a fost apreciat pentru proprietatile sale chiar si de Imparateasa Maria Tereza.

 

Castelul Karoly din Carei- O splendida bijuterie arhitecturala recent restaurata, Castelul Karoly din Carei este considerat un adevarat “Peles al Transilvaniei”.  Castelul Karoly din Carei a avut o istorie zbuciumata, fiind distrus si restaurat in mai multe randuri. 

 

Parcul dendrologic din jurul Castelului Karoly- Castelul Karoly din Carei este inconjurat de un Parc Dendrologic cu specii de copaci dintre cele mai renumite.

 

Izvoare minerale Bixad- Apele minerale sunt bicarbonate, sodice, carbogazoase, bromurate si sunt indicate in cura interna pentru tratarea afectiunilor tubului digestiv si in cura externa, pentru afectiuni cardiovasculare si ale aparatului locomotor.

 

 

Locatie: Grand Mall, Satu Mare

Adresa: Strada Iuliu Maniu, nr. 2, 440115, vis-à-vis de Biserica cu Lanturi

Coordonate GPS: 47.7951, 22.8737

 

+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Start-up Urban: Granturi de 39.000 euro își caută idei de afaceri în Regiunea Centru
Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)

54 de granturi de câte maximum 39.000 euro fiecare își caută perechea! Cele mai bune idei de afaceri din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu vor primi finanțare în cadrul proiectului Start-up Urban. Noile afaceri vor fi înființate anul viitor, în mediul urban, de către persoane cu domiciliul sau reședința în aceste județe transilvănene.

» Mai mult
Primul curs de calificare prin proiectul „Alba Iulia 360“
Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)

Proiectul „Alba Iulia 360“ este derulat de Municipiul Alba Iulia, printr-un parteneriat solid cu zece organizații. O componentă importantă a proiectului este cea de formare profesională. În derulare sunt sesiunile de informare și consiliere profesională, în urma cărora benficiarii sunt îndrumați spre unul dintre cele zece cursuri de formare profesională organizate gratuit prin proiect.

» Mai mult
Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia
Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)

Marginalizarea nu-i o fatalitate, iar sărăcia nu trebuie să fie un destin. Experții proiectului MICESA vă pot demonstra toate acestea. Vă invităm în acest sens la Conferința de joi, 7 iunie 2018, din Alba Iulia, dedicată promovării antreprenoriatului în trei comunități marginalizate din municipiu.

» Mai mult
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia)
Targ de Turism “Grand Tourism & Travel” (Satu Mare, 28- 30 martie 2014)

Alin Angheluță şi Mihai Roşca, universitari în cadrul Academiei de Studii Economice, sunt cei doi traineri ai Programului de inițiere în competențe antreprenoriale, acreditat de ANC, din proiectul MICESA.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

21 feb 2014
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

21 feb 2014
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

21 feb 2014
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

21 feb 2014
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul