Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
Cazare pensiuni » Zona Sibiu si imprejurimi » Judet Sibiu » Sibiu » Cazare Sibiu » Evenimente » Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)
Cont turist | Cont afacere
Evenimente
20 mai 2015 15:30

Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)

Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)

Androni Giocatolli a anunțat echipa cu care va veni în Turul Sibiului. Sunt cicliști de top, cinci dintre ei rulând în aceste zile în Turul Italiei: Oscar Gatto, Davide Appollonio, Marco Bandiera, Tiziano Dall'Antonia și românul Serghei Țvetcov. Aceștia vor fi completați în Turul Sibiului de Fabio Tabore și Alesio Taliani.

 

Ne așteptăm să-l vedem în Turul Sibiului și pe românul Eduard Grosu, care are o prestație foarte bună zielele acestea în Giro d'Italia.

 

Toate acestea sunt motive suplimentare pentru a merge la Sibiu și în împrejurimi între 1-5 iulie 2015, când va avea loc Turul Sibiului. 

Cele mai importante obiective turistice din Sibiu

Cazare in Sibiu

 

Toate starturile vor avea loc din Piata Mare din Sibiu, loc emblematic strajuit de Palatul Bruckenthal, primaria orasului si de biserica catolica Sfânta Treime ce a apartinut ordinului iezuit.

 

Ca si in editiile anterioare, in prima zi - 1 iulie - va fi un scurt Prolog, de 2.3 km, un contratimp individual desfasurat de-a lungul unui traseu foarte tehnic, pe piatra cubica si de râu în centrul vechi al orasului.

 

Etapa 1, Sibiu - Medias- Sibiu masoara in premiera peste 200 km, mai precis 215.9 km, avand  catarare de categoria A la Dobarca - Poiana Sibiului.

 

Etapa 2, Sibiu - Paltinis, 154.4 km, cu finis in catarare la Paltinis si doua catarari de categorie A: la Dobra-Jina (980 m) si Paltinis (1438 m).

 

Etapa 3, din 4 iulie, Sibiu  - Lacul Bâlea, este etapa-regina. Are 160 km dintre care ultimii 25 km ii reprezinta catararea extenuanta pana la Lacul Bâlea (2040 m altitudine).

 

In fine, ultima etapa de duminica, 5 iulie, Sibiu - Orlat (circuit) - Slimnic - Sibiu, va masura 144.9 km. Se va termina spectaculos, in Piata Mare, fiind asteptat un sprin masiv la finis, plutonul trecand pe sub faimosul Pod al Minciunilor.

de Daniela Trandafir + Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Incarca alt cod de control
Trimite
Start-up Urban: Granturi de 39.000 euro își caută idei de afaceri în Regiunea Centru
Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)

54 de granturi de câte maximum 39.000 euro fiecare își caută perechea! Cele mai bune idei de afaceri din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu vor primi finanțare în cadrul proiectului Start-up Urban. Noile afaceri vor fi înființate anul viitor, în mediul urban, de către persoane cu domiciliul sau reședința în aceste județe transilvănene.

» Mai mult
Primul curs de calificare prin proiectul „Alba Iulia 360“
Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)

Proiectul „Alba Iulia 360“ este derulat de Municipiul Alba Iulia, printr-un parteneriat solid cu zece organizații. O componentă importantă a proiectului este cea de formare profesională. În derulare sunt sesiunile de informare și consiliere profesională, în urma cărora benficiarii sunt îndrumați spre unul dintre cele zece cursuri de formare profesională organizate gratuit prin proiect.

» Mai mult
Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia
Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)

Marginalizarea nu-i o fatalitate, iar sărăcia nu trebuie să fie un destin. Experții proiectului MICESA vă pot demonstra toate acestea. Vă invităm în acest sens la Conferința de joi, 7 iunie 2018, din Alba Iulia, dedicată promovării antreprenoriatului în trei comunități marginalizate din municipiu.

» Mai mult
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia)
Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015)

Alin Angheluță şi Mihai Roşca, universitari în cadrul Academiei de Studii Economice, sunt cei doi traineri ai Programului de inițiere în competențe antreprenoriale, acreditat de ANC, din proiectul MICESA.

» Mai mult
Cele mai citite articole
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

20 mai 2015
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

20 mai 2015
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

20 mai 2015
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

20 mai 2015
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 aug 2017, Gogu
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 sep 2017, Bodea C.
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 iun 2017, I L
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 iun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne Bijuterii Argint
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul