Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Casa Georgius Krauss
Cont turist | Cont afacere

Casa Georgius Krauss

Sighisoara / Transilvania Cod: MS005203 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Str. Bastionului nr.11 Persoana de contact: Ciuche Irina / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 170 RON
Casa Georgius Krauss - Cazare Transilvania Amplasată în Cetatea Medievală Sighişoara, pensiunea turistică „Casa Georgius Krauss” se integrează în mod armonios în reperele istorice ale sitului, Biserica Catolică din vecinătate, Piaţa Centrală, Primăria Sighişoara şi Turnul cu Ceas, principalele obiective cultural turistice de interes deosebit.
Denumirea pensiunii provine de la Georgius Krauss, figura istorica si culturala proeminenta, caruia i se atribuie scrierea cronicilor Sighisoarei si a istoriei Transilvaniei, ce a locuit in imobil, aspect ce este deja semnalat in exteriorul cladirii, printr-o placa comemorativa, amplasata de municipalitate cu ocazia celebrarii a " 400 de ani Georgius Krauss".
Pensiunea se încadrează în categoria boutique-hotelurilor, cele 9 camere de cazare ( 20 de locuri), restaurantul cu 45 de locuri, barul de 15 de locuri, sala de întruniri şi terasele, excelând prin designul deosebit, detalii şi servicii de tip small-luxury, strategia companiei concentrandu-se pe trei directii prioritare: modernizare, diversificare, specializare, toate acestea intr-un efort de crestere substantiala a calitatii serviciilor, pentru clientii din ce in ce mai exigenti.
Amenajat în crama imobilului, restaurantul locatiei este dotat cu mobilier din lemn masiv. Se pretează cu succes atât întâlnirilor de afaceri cât şi cinelor romantice datorită configuraţiei acestuia, creându-se separee determinate de bolţile din piatră şi cărămidă, precum şi oaspeţilor ce doresc să încerce mâncare rafinată cu un design spectaculos, alături de vinuri româneşti de calitate, aspect certificat de Asociaţia Somelierilor din România. Ţinând cont de capacitatea restaurantului şi a preparatelor oferite, de tip fusion, acesta se pretează cu succes organizării petrecerilor şi evenimentelor majore din viaţa oaspeţilor noştri.
Receptia boutique- hotelului , deschisa 24 de ore, ofera oaspetiilor nostri servicii variate de calitate superioara.
Sala de mic dejun, alaturi de restaurantul pensiunii ofera preparate deosebite adecvate clientului rafinat, modern si deschis spre nou. Particularitatea acestei incaperi este data de fresca descoperita pe peretele stang al camerei ce dateaza de la 1655. Acest aspect ne creeaza ambientul adecvat organizarii de seri de pian si seri culturale.
Barul boutique hotelului este in ton cu dotarea intregii pensiuni, in cadrul acestuia ambientul fiind creat de mobilierul de lemn masiv cu intarsii executat manual. Este locul ideal unde se pot servi bauturi rafinate alaturi de un trabuc de calitate, precum si diverse specialitati pe baza de cafea , vinuri romanesti de calitate.
Pensiunea are o personalitate proprie, fiecare spatiu de cazare fiind unic, din punct de vedere al ambientului rezultat din mobilier, volumetrie si designului acestora. Cu toate acestea cea mai reprezentativa camera a locatiei este camera cu fresca. Numita si camera Georgius Krauss, este camera in care a locuit cronicarul. Acest lucru este demonstrat de blazonul ce a fost descoperit in cadrul picturilor originale, aflate pe peretii incaperii. Alaturi de acestea se remarca si cele de pe tavanul de lemn, casetat, original al casei. Baia de sticla a camerei a fost conceputa special pentru a se putea admira farmecul picturilor si din interiorul acesteia. Mobilierul din lemn masiv, produs si sculptat manual este o piesa unicat ce doreste sa reinvie spiritul specific perioadei evului mediu, cu scopul de a crea un confort sporit oaspetilor nostri.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Str. Bastionului, nr.11
Modalitati de transport:
Pentru a fi in acord cu regulamentul Cetatii Medievale Sighisoara, oaspetii nostri au posibilitatea de a veni cu masina proprie pana in fata locatiei noastra pentru a efectua formalitatile de check-in.
Apoi masina acestora va fi parcata de catre personalul hotelului in parcarea aflata la baza cetatii, ce este dotata cu camere video.
Pe parcursul sederii lor, oaspetilor li se vor aduce , ori de cate ori este nevoie, propriile masini de catre personalul hotelului.
La cererea clientilor nostri asigura si transportul la gara orasului ( din partea pensiunii), precum si transfer la aeroport( contra- cost).

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.2206177, 24.7925791
Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 ian 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul