Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Club As
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Club As

Targoviste / Muntenia Cod: DB002100 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 22 locuri Adresa: Str. Mircea cel Batran, nr.31 Persoana de contact: Lutescu Adrian / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 70 RON
Pensiunea Club As - Cazare Muntenia Pensiunea Club As este asezata in centrul orasului Targoviste, beneficiind de acces la cele mai importante institutii si puncte turistice ale orasului, fiind amplasata in imediata apropriere a Casei de Cultura a Sindicatelor si Mitropoliei Targoviste.

Pensiunea ofera acces pe timpul iernii la un superb patinoar iar pe timpul verii la un amfiteatru de recreere inconjurat de vegetatie.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

Localizare

Modalitati de transport:
Pensiunea Club As este asezata in centrul orasului Targoviste, beneficiind de acces la cele mai importante institutii si puncte turistice ale orasului, fiind amplasata in imediata apropriere a Casei de Cultura a Sindicatelor si Mitropoliei Targoviste.
Pensiunea ofera acces pe timpul iernii la un superb patinoar iar pe timpul verii la un amfiteatru de recreere inconjurat de vegetatie.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.7894, 25.4100
Obiective turistice in Muntenia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul