Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site
Moneda:
Limba:
» » » » » Pensiunea Paltinu
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Paltinu

Targoviste / Muntenia Cod: DB000736 Nr. camere: 12 Capacitate totala: 23 locuri Adresa: Str. Calea Câmpulung nr. 88 Persoana de contact: Marasescu Petre / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
de la 60 RON
Pensiunea Paltinu - Cazare Muntenia Pensiunea Paltinu a fost construita in anul 2007, prin adaugare unei noi aripi la vila deja existenta.

La amenajarea acesteia s-au folosit cele mai noi materiale de constructii, iar designerii profesionisti au reusit sa creeze o atmosfera placuta, relaxanta si tonifianta prin redarea unor culori calde si atragatoare asternute pe suprafetele interioare.

Pensiunea are un numar de 14 camere cu diferite configuratii menite sa satisfaca nevoile celui mai pretentios client, ce ne calca pragul. Fiecare camera este prevazuta cu baie proprie si televizor. Pe timp de iarna confortul este sporit prin creşterea temperaturii interioare cu ajutorul unei centrale de sol, marca BOSCH, iar pe timp de vara, sistemul de climatizare creeaza o atmosfera placuta si racoroasa.

Usa noastra va fi oricand deschisa tuturor prietenilor nostri, care doresc sa se relaxeze si sa se simta bine.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Retele de telefonie

Localizare

Localizare:
Pensiunea Paltinu este situată în Municipiul Târgovişte, Str. Calea Câmpulung, Nr. 88, într-o zonă rezidenţială liniştită, la aproximativ 10 de minute de centrul oraşului, în cazul în care doriţi să faceţi o plimbare pe jos. Oraşul Târgovişte se află pe malul drept al râului Ialomiţa, pe un platou cu o înălţime de 260 m, la limita între regiunea deluroasă subcarpatică şi cea de câmpie.Datorită poziţiei geografice favorabile,Tîrgoviştea este punctul de plecare spre cateva trasee de o valoare deosebită pentru turismul românesc: la numai 60km se află oraşul Sinaia denumită "perla văii Prahovei" , iar pe o variantă a acestui traseu se ajunge la masivul Bucegi. Urmând firul Dâmboviţei, se ajunge la culoarul Rucăr-Bran, unde frumuseţea peisajului şi monumentele naturale, istorice si de arhitectură au dezvoltat o reţea de agroturism montan. Judeţul Dâmboviţa se învecinează în vest cu jud. Argeş la est cu jud. Prahova , la sud-est cu jud. Ilfov şi la nord cu jud. Braşov.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.8284, 25.5748
Obiective turistice in Muntenia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2013 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul