Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Alba » Alba Iulia » Cazare Alba Iulia » Pensiunea Ma
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Ma

Alba Iulia / Transilvania Cod: AB003291 Nr. camere: 18 Capacitate totala: 40 locuri Adresa: Str.Ariesului, nr.51, Alba Iulia, judetul Alba Persoana de contact: Marcel Avram / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Ma - Cazare Transilvania Pensiunea MA – Alba Iulia

Cetatea Alba Carolina este acum mai vie ca oricând datorită restaurărilor ce au avut loc în ultimii ani și care i-au dat o cu totul altă față, păstrând atmosfera medievală și adevărurile istorice ascunse între zidurile acesteia.
Aici, în locul binecuvântat la margine de cetate, a luat naștere Pensiunea MA. O zi la Pensiunea noastră, la poalele cetății, înseamnă să atingi istoria. Pensiunea MA este locul minunat pentru o vacanță activă și educativă, dar și odihnitoare în același timp.

Pensiunea MA oferă servicii de calitate la prețuri convenabile. Toate cele 18 camere pe care le avem sunt dotate cu: baie proprie, TV, WIFI și aer condiționat. Fiecare cameră este pictată în culori calde, cu motive florale și romantice, al căror scop este de a crea o ambianță relaxantă, inedită și confortabilă pentru clienții noștri.
Autoturismele pot fi parcate în parcarea amenajată din fața pensiunii care este parțial închisă și păzită.
Cu prețurile reduse, atmosfera familiară și dotările existente sperăm ca v-am stârnit curiozitatea și interesul de a ne vizita cat mai curand.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Alba Iulia in apropiere de mall la 400m si la 2000m de cetatea Alba Iulia la 800m este de centrul de jos al orasului
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.0463, 23.5753

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul