Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Ariesului » Judet Alba » Albac » Cazare Albac » Pensiunea Steaua Ariesului
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Steaua Ariesului

Albac / Valea Ariesului Cod: AB000418 Nr. camere: 18 Capacitate totala: 40 locuri Adresa: Albac, Str. Crisan, Nr. 61 Persoana de contact: POPA IOAN/ Popa Viorica / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Steaua Ariesului - Cazare Valea Ariesului Pornind de la Alba Iulia spre Ştei şi urcând pe Arieșul Mare pe DN 75, se ajunge în comuna Albac. Albacul are caracteristicile aşezărilor de munte cu locuinţe răspândite pe toate dealurile din jur, grupate în 16 sate.
Cine doreşte să se oprească în Albac va găsi cele mai bune condiţii de cazare şi masă la pensiunea turistică Steaua Arieşului, pensiune de 4 margarete.
Aşezată aproape de şosea, sprijinită de coama dealului, învecinată cu apa limpede a Arieşului şi cu pădurea tăcută de brazi, Steaua Arieşului are un restaurant şi 18 camere pentru cazare:
* 8 camere cu pat matrimonial
* 6 camere cu pat dublu şi canapea extensibilă
* 3 camere cu 2 paturi
* 1 cameră single

Pensiunea Steaua Arieşului va poate oferi cazare şi la pensiunea Perla Arieşului – pensiune de 2 margarete, cu 50 locuri de cazare în 22 camere şi cu 90 locuri în restaurantul pensiunii, sau la „Căbănuţa Ancuţa” cu 18 locuri de cazare în 5 camere, cu 4 băi.

În toate cele trei pensiuni veţi fi întâmpinaţi cu căldură de către un personal bine instruit, gata să vă servească şi să vă creeze o atmosferă cât mai plăcută.
Preparatele noastre tradiţionale vă aşteaptă:
 Balmoş
 Plăcinte pe lespede
 Laşcă
 Clătite cu brânză
 Papricaş cu mămăligă
 Sarmale
 Tocăniţă de viţel

Alături de tradiţionalele preparate veţi dori tot ceea ce v-ar putea face cât mai plăcută şederea la pensiunea noastră: supe, ciorbe, mâncăruri din porc, vită, pasăre, peşte, ciuperci, legume de grădină, produse lactate, fructe, dulciuri preparate în casă însoţite de băuturile potrivite fiecărui preparat culinar.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
Localizare
Localizare:
Pensiunea Steaua Arieşului se găseşte în judeţul Alba, pe DN 75, în localitatea Albac, Strada Crişan nr. 61, în dreptul bornei kilometrice care indică 19 km până la Câmpeni, respectiv 60 km până la Ştei.

Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.4423, 22.9326

Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) Snow Camp 2013, Arieseni Targul de Turism Rural Albac 2012 Când moţii îşi găsesc moaţele - Târgul de pe Muntele Găina descris în 1890 de Simion Florea Marian Pestera Ghetarul de sub Zgurasti
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 May 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul