Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Tinutul Secuiesc » Judet Covasna » Arcus » Cazare Arcus » Pensiunea Ezustfenyo / Bradul argintiu
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Ezustfenyo / Bradul argintiu

Arcus / Tinutul Secuiesc Cod: CV001983 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Str. Cserei Gyula, nr. 97 Persoana de contact: Karda Gabriela / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Ezustfenyo / Bradul argintiu - Cazare Tinutul Secuiesc Arcuș este un sat în partea centrală a județului Covasna, în Depresiunea Sfântu Gheorghe, pe Râul Arcuș, la 3 km de la municipiul Sfantu Gheorghe. In centrul satului se afla biserica monumentala din secolul al XVII-lea, Castelul Szentkereszty: castel neobaroc din sec.XIX, amplasat în mijlocul unui parc dendrologic. Se închiriază a casa si o căsuţă de vacanţă, cea ce în întregime formează cuceritoare pensiune aşezată pe valea râului Arcuş, lângă munte şi pădure, în Ţinutul Secuiesc.

Farmecul pensiunii Bradul de Argint (Ezüstfenyő) este dat de locul în care se află şi de atmosfera intimă, este un loc unde vă puteţi simţi ca în propria casă de vacanţă. Puteţi să o închiriaţi cu familia sau împreună cu câţiva prieteni şi nu o să aveţi deloc sentimentul că sunteţi oaspeţi.

Pensiunea Bradul de Argint este formată din două clădiri: una mai mare numită "căsuţa de vacanţă", şi o casă care se închiriază numai în întregime. O să vă încânte plimbările prin grădină, mai ales că, prin livada casei, trece un pârâu şi au fost amenajate şi terase unde puteţi lua masa, în zilele frumoase. Mobilierul rustic din grădină şi gardul din piatră ce împrejmuieşte livada dau un plus de farmec locului.

Iar dacă ajungeţi aici, nu rataţi să gustaţi din bunătăţile pe care gazda le poate prepara: tot felul de specialităţi secuieşti şi ardeleneşti. Pentru a vă întâmpina cu asemenea delicioase preparate, anunţaţi gazda din timp.

Structura de cazare:
- număr camere: 5 (1 cameră cu 1 pat, 3 camere cu 2 paturi, 1 cameră dublă, 1 casă cu cheie pentru 4 persoane)
- total locuri: 10 + 4 persoane
- baie: 3+1
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
auto
feroviar

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.900 ; 25.766

Obiective turistice in Tinutul Secuiesc
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) Statiunea Sovata, judetul Mures Biserica de lemn din Dulghes (jud. Harghita) Castelul Lazar de langa Gheorgheni Lacul Rosu de langa Cheile Bicazului
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) 29 Jan 2014 In acest an Festival International de Pomana Porcului se va desfasura in perioada 7-9 februarie la Complexul Cetate, din frumoasa statiune Baile Balvanyos din judetul Covasna. Mai multe detalii Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul