Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Ariesului » Judet Alba » Baia De Aries » Cazare Baia De Aries » Pensiunea Shanti
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Shanti

Baia De Aries / Valea Ariesului Cod: AB003305 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Sat Brazesti, Com. Baia de Aries Judet Alba Persoana de contact: David Calin / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Shanti - Cazare Valea Ariesului Acolo unde incepe drumul spre inima Muntilor Apuseni, spre creste, spre libertate veti regasi Pensiunea Shanti, o frumoasa locatie turistica, amplasata intr-o pasune imensa, departe de drumul principal care leaga satul de Baia de Aries.

Este locul pe care vi-l recomandam atunci cand vreti sa evadati departe de zgomotul si aerul poluat al oraselor pentru ca aici doar susurul apei, fosnetul pomilor sau talagile vacilor ar putea sa va disturbe.

Pensiunea este formata din 2 corpuri de cladire, ambele complet renovate si modernizate. Partea veche, veche de aproape 70 ani, pastreaza nealterate obiectele traditionale cu care a fost dotata si este formata dintr-o camera cu 4 paturi, cu baie, o camera amenajata pentru servirea mesei si o bucatarie complet utilata.

Partea noua este structurata pe 2 nivele, parter si mansarda si este alcatuita din 8 camere (5 cu baie proprie) si un living modern si generos de 40 mp, unde veti putea viziona filme din arhiva gazdei de aproximativ 150 casete.

Gazdele sunt cei mai buni ghizi pe care ii veti gasi pentru a cunoaste zona si obiectivele turistice. Acestia pot organiza trasee si excursii pe toata durata sejurului si va pot asigura totodata si transportul pentru maxim 8 persoane cu propriul autoturism de teren Toyota Landcruiser.

La cerere se poate oferi si masa.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
sat Brazesti, Com. Baia de Aries Judet Alba
Modalitati de transport:
autoturism

Acces rutier:
Asfaltat si Forestier
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.4035, 23.3301

Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) Snow Camp 2013, Arieseni Targul de Turism Rural Albac 2012 Când moţii îşi găsesc moaţele - Târgul de pe Muntele Găina descris în 1890 de Simion Florea Marian Pestera Ghetarul de sub Zgurasti
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 May 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul