Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Baia De Fier » Cazare Baia De Fier » Pensiunea Casa Noastra
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Noastra

Baia De Fier / Oltenia Cod: GJ005364 Nr. camere: 12 Capacitate totala: 30 locuri Adresa: Baia de Fier, str. Negreni, nr. 1136 Persoana de contact: Matea Marian / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Casa Noastra - Cazare Oltenia Dacä ajungi in Localitatea Baia de Fier si doresti sä-ti petreci o vacantä, un sfärsit de säptäminä sau cateva zile in interes de serviciu, pensiunea ,,Casa Noasträ''este locul ideal pentru a gäsi confortul si linistea doritä. Este una din cele mai cäutate unitäti de cazare din Baia de Fier ,si este situatä pe un teren de circa 10.000 mP, livadä cu pomi fructiferi, päräu cu apä curgätoare si multi alti copaci de munte ,care indiferent de anotimp oferä o priveliste minunatä !
Situatä la poalele muntilor Paräng in jud. Gorj, Loc. Baia de Fier pe Dn 67, cca. 45 km de Tg-jiu, la 70 km de Rm. Valcea, 4 km de Manastirea si Pestera Polovragi, 2 km de Pestera Muierilor si 25 km de Statiunea montanä Ranca.
Pensiunea ,,Casa Noastra'' pune la dispozitie 12 camere personalizate, a 30 de locuri,camerele fiind amenajate cu mobilier foarte confortabil, living cu semineu, baie proprie cu dus si / sau cada, tv, cablu, bäile si bucatariile complet utilate, sala de mese pina la 20 locuri,exterior in terasä/foisor pinä la 50 de locuri.
Realitatea spune mai mult decat fotografiile!
Servicii:
- Micul dejun
- Acces la cele 3 bucätärii interioare si una exterioarä
- Frigider
- Masinä de spälat
- Masinä de spälat vase
- Internet wireless
- Paturi suplimentare la cerere
- Incalzire centrala cu apa calda permanent
- Foisor in curte cu bucätärie de varä
- Grätar Barbeque,(2 buc.).
-Loc de joacä pentru copii,2xtrambulini,cutie cu nisip,leagän si pt.copii mai mici,kicker,masinute cu sau färä pedale, masä de tenis,si multe altele.Gratis!
- In livada cu mesteceni este un tipi/cort de indieni
- Cärutä trasä de cal la cerere
- La cerere organizäm mese festive
- La noi toate produsele sunt Bio !!! Conditii foarte bune de cazare la pret avantajos!
Veniti si nu veti regreta !!!
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1656, 23.7662

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul