Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Sibiu » Bazna » Cazare Bazna » Pensiunea Mariana
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Mariana

Bazna / Transilvania Cod: SB002851 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Str. Principala, Nr. 96, Bazna Persoana de contact: Popa Octavian / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Mariana - Cazare Transilvania Pensiunea Mariana este o unitate turistica moderna, certificata cu 4 margarete si care ofera prin intermediul conditiilor si al ofertelor deosebit de atractive, petrecerea unor momente deosebit de placute in statiunea Bazna.

Pensiunea se afla amplasata in centrul comunei Bazna, intr-o zona linistita, avand o capacitate de cazare de 10 camere, fiecare camera fiind dotata cu baie, televizor, conectare wireless la internet, bucatarie utilata pentru autogospodarire, o prima terasa de 60 de locuri, aflata in curtea pensiunii, o a doua terasa de 12 locuri pentru servitul micului dejun sau siesta, situata in fata pensiunii, loc de joaca pentru copii, parcare pazita.

Pe langa conditiile deosebite de cazare, pensiunea Mariana ofera conditiile de efectuare a trainingurilor, sedintelor de teambuilding, gratar la dispozitie, cursuri , conferinte, reuniuni de familie, biliard, plimbari in natura cu ATV-urile, plimbari cu bicicleta, pescuit sportiv, drumetii in padurile inconjuratoare, paintball, cursuri de autoaparare, tehnici de supravietuire in natura.

Cladirea in care se afla amplasata, Pensiunea Mariana, a fost construita in anul 1907 de catre K. Breihofer acesta avand profesia de farmacist, cladirea indeplinind la aceea vreme atat rolul de locuinta cat si cel de farmacie si dispensar medical. Intre anii 1920-1947 dupa ce a fost cumparata de la S. Conard, un nobil din Bazna, cladirea a intrat in posesia familiei Kinn, o familie din breasla comerciantilor, care a folosit-o ca si conac..
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Bazna, str. Principala, nr. 96 ( la aprox. 14.2 km de Medias )
Modalitati de transport:
autoturism
autobus


Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.1991, 24.2812

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul