Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Muntenia » Judet Braila » Braila » Cazare Braila » Boutique Hotel REZIDENZA DUTZU
Cont turist | Cont afacere

Boutique Hotel REZIDENZA DUTZU

Braila / Muntenia Cod: BR000412 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Str. Golesti, nr. 55, Braila Persoana de contact: Dutu Mugurel / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Boutique Hotel REZIDENZA DUTZU - Cazare Muntenia Braila este printre putinele orase din Romania unde se mai poate simti atmosfera inceputului de secol Xx, unde poti gasi linistea strazilor umbrite de platani ce domina cladirile a caror temelie a fost pusa de armatori greci, comercianti de toate natiile, avocati, cei care au facut din orasul sfarsitului de sec. Xix inceputul sec. Xx cel mai mare port de la Dunare si bursa agricola a Europei.

Aici poti merge pe urmele lasate de Panait Istrati, Hariclea Darclee, Maria Filotti, Mihail Sebastian, Ana Aslan.

Braila este orasul lui Fanus Neagu, Nicu Alifantis, Teo Trandafir, Johnny Raducanu.

Braila va v-a ramane in suflet cu frumusetea Gradinii Publice strajuita de vechiul turn de apa al orasului si delimitata spre Dunare de urme ale zidului raialei turcesti, cu unicitatea centrului istoric in care troneaza biserica fara turle Sfintii Arhangheli, bijuteria arhitectonica Teatrul Maria Filotti, intreaga strada Regala, Biserica Greaca dar si Palatul Agriculturii, faleza Dunarii marcata de constructii moderne, precum si multe altele pe care va invitam sa le descoperiti singuri.

Braila a fost si este renumita pentru frumusetea femeilor, simtindu-se amestecul de etnii de-a lungul vremurilor. Au ramas in memoria colectiva versuri ca � La noi la Braila / La tanti Elvira / Usor se castiga lira�.

Braila are in imediata vecinatate celebra statiune Lacu Sarat renumita pentru namolul sapropelic si apa sarata cu beneficii majore pentru bolnavi.

Pensiunea urbana, clasificata la un nivel de patru stele, �residenza Dutzu� vrea sa se impuna prin respectarea traditiilor vechii Braile, sa ofere liniste celor ce vor innopta la noi, sa dea satisfactie gurmanzilor, sa ofere buna dispozitie.

Dispunem de personal calificat si dotari de exceptie in camere, care vor face sejurul dumneavoastra o amintire pe care veti dori-o repetata.

Va asteptam.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
auto
feroviar

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1702, 27.8929

Obiective turistice in Muntenia
Turnul Chindiei din Targoviste Patinoar și carusel la Târgul de Crăciun București 2017 CONCERT Tudor Gheorghe la Sala Palatului - 21/22 decembrie Alergam „cu inima si sufletul” in IOR de Ziua Nationala Maratonul International al Bucurestiului - 15 octombrie 2017
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul