Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Brasov » Brasov » Cazare Brasov » Pensiunea Casa Jasmine
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Jasmine

Brasov / Transilvania Cod: BV004654 Nr. camere: 17 Capacitate totala: 37 locuri Adresa: Str. Vulcan nr. 104, Brasov Persoana de contact: Receptie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Casa Jasmine - Cazare Transilvania Pensiunea Jasmin, clasificata la categoria de 4 stele, este situata in centrul vechi al Brasovului la 5 minute de mers cu masina sau 20-25 minute de mers pe jos si ofera servicii de foarte buna calitate prin profesionalism, eleganta, stil si discretie. Are o structura de 15 camere duble si 2 garsoniere elegante ce dispun de mini-bucatarie, jacuzzi.
Servicii de foarte buna calitate, este completata cu o sala de restaurant cu 40 locuri, terasa cu 20 locuri si o receptie dotata cu telefon, fax copiator, POS, seif pentru pastrarea valorilor, etc.
Facilitati si servicii: camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, receptie 24 din 24, room-service, bar-terasa, parcare gratuita.
Amplasamentul si spatiul de care dispune o face ideala atat pentru organizarea de dineuri si de mese festive, cat si pentru sarbatorirea unor evenimente speciale.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Cai rutiere:
- dinspre Bucuresti pe E60 (168km);
- dinspre Pitesti pe DN73 / E574 (136km);
- dinspre Sibiu pe E68 (143km);
- dinspre Targu-Mures pe E60 (171km);
- dinspre Bacau pe E574 (179km);
- dinspre Buzau pe DN10 (157km);

Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.6409, 25.7629

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul