Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Crisana » Judet Arad » Brazii » Cazare Brazii » Pensiunea Lutransil
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Lutransil

Brazii / Crisana Cod: HD002496 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 10 locuri Adresa: Sat Luncoiu de Sus,nr.70,com. Luncoiu de jos, jud. Hunedoara Persoana de contact: Mihai David / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Lutransil - Cazare Crisana Pensiunea se afla pe drumul comunal DC 19, care se desprinde din DN 76 (Deva-Brad) la km 23, la 600 m distanta de DN 76, in apropiere de Dealul Fetii, la 7 km de municipiul Brad.

Pensiunea noastra se gaseste in satul Luncoiu de Sus, judetul Hunedoara, pe dealurile subcarpatice din sudul Carpatilor Apuseni, la o altitudine de 500 m, intr-un peisaj deosebit, beneficiind de vecinatatea padurii si a unui mic lac. De aici, din această zona, incepe un taram magic, plin de istorie, mituri si legende; este vorba despre Tara Zarandului.

Datorita distantelor rezonabile pana la cele mai frumoase puncte de interes turistic, pensiunea Lutransil este un bun loc de plecare pentru cei ce doresc sa descopere judetul.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Accesul se face dinspre Deva, pe DN 76 spre Brad(Oradea), la Km 23 de pe DN 76, din statia de autobus din Luncoiu de Sus, se merge la dreapta, pe DC 19, cca 600m pina la pensiune. Daca veniti de la Oradea (Brad), dupa ce ati iesit din Brad, la 7 km pe stinga, gasiti statia de autobus de care vorbeam mai sus, in satul Luncoiu de Sus ,iar la 600m, pe DC 19, Va asteptam. Recomandam sa ne anuntati telefonic datele de sosire, ca sa putem stabili o intilnire , in vederea unui acces mai usor.
Daca sositi cu mijloace de transport in comun, cu trenul pina la Deva(sau Brad), ori cu autobus pe ruta Deva-Brad, Deva-Oradea, pina in statia Luncoiu d Sus.
Modalitati de transport:
Conform cu sectiunea "Localizare".

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.0682, 22.8090

Obiective turistice in Crisana
Street Food Festival  Oradea (18 – 21 mai 2017) Targul de Craciun din Oradea Targul Toamnei / Halloween Fest Probikers Bike Maraton (Oradea, 13 aprilie 2014) Targ de Martisor la Galeria Arcade Oradea Sud (26 februarie- 2 martie 2014)
Street Food Festival Oradea (18 – 21 mai 2017) 19 Apr 2017 Sunteti asteptati la cea de-a doua editie Street Food Festival Oradea, care se va desfasura in Piata Unirii din Oradea in perioada 18 – 21 mai 2017. Mai multe detalii Street Food Festival  Oradea (18 – 21 mai 2017)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul