Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Prahovei » Judet Prahova » Breaza » Cazare Breaza » Pensiunea Oscar
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Oscar

Breaza / Valea Prahovei Cod: PH003156 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Str. I. H. Radulescu, Nr. 139, Prahova Persoana de contact: Receptie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Oscar - Cazare Valea Prahovei Situata la marginea orasului, la baza dealului Muscel, Pensiunea Oscar este inconjurata de natura.

Padurea si murmurul apei care o strabate, aerul curat de pe culmile dealurilor, toate acestea imprima o racoare placuta zilelor toride. O vizita la complexul Oscar este atat de placuta inca durata unei singure zile nu ii este niciodata suficienta, de aceea, pentru a ne gazduiOaspetii, ne-am innoit cu 6 camere (patru duble si doua apartamente) dotate in regim de 3 stele.

Personalul nostru bine pregatit va sta ca intotdeauna la dispozitie. Pasind pe usa Restaurantului Oscar, nu este greu sa observi ca acesta are un mod subtil de a reinventa originalitaea. Ochiul e placut surprins de nuantele de ambra si culorile calde, de toamna. Specificul medieval, iluminatul discret, aerul primitor creaza o atmosfera intima, in masura in care interiorul este totusi deschis.

Privind pe fereastra, se poate observa, printre draperiile de culoarea coniacului, un cadru natural de exceptie, un loc asemeni unui capat de lume in care apusul vine sa coloreze dealurile in stacojiu.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
auto
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1857, 25.7726

Obiective turistice in Valea Prahovei
Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia! Targul Mierii (Campina, 14- 16 februarie) Festivalul Sinaia Forever 2013 Trofeul Sinaia Forever (20 - 21 iulie 2013) Valea Doftanei
Gala EUROPAfest Summer Edition 16 – 30 iulie, Sinaia! 24 Jul 2014 Va asteptam la EUROPAfest Summer Edition! Mai multe detalii Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia!
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul