Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Banat » Judet Caras-Severin » Bucova » Cazare Bucova » Pensiunea Mimi
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Mimi

Bucova / Banat Cod: CS003958 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Loc., Bucova , Comuna Bautar , Jud., Caras-Severin , Nr., 66 Persoana de contact: Dragomir Horia / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Mimi - Cazare Banat Pensiunea Mimi, clasificata cu 3 margarete, se afla situata in localitatea Bucova in jud., Caras - Severin chiar la granita cu jud., Hunedoara. In apropiere se regasesc Muntii Retezat cu frumoasa partie de ski Rausor. Pensiunea noastra se afla la 20 km de orasul Otelu Rosu si 30 km. de orasul Hateg, pe cursul Vaii Bistrei si al DN 68 si in imediata apropiere a site-ului arheologic de la Sarmizegetusa.
Bucova este o localitate istorica in judetul Caras-Severin, Transilvania, Romania. Astăzi localitatea se afla inclusa in judetul Caras-Severin dar aceasta nu face parte din Banatul istoric. Totusi, influentele culturale ale Banatului de munte au fost foarte puternice, asezarea fiind de facto una banateana..
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.7823,23.6100

Articole in presa si alte referinte externe despre Pensiunea Mimi:


Obiective turistice in Banat
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) Targul de Paste- Editia I (Oradea, 15- 20 aprilie 2014) Rocker's Festival (5-7 iulie 2013, Rezervatia Cheile Nerei) Targ de Pasti la Timisoara(30 aprilie- 5 mai) Statiunea Muntele Mic (jud. Caras-Severin)
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) 17 Mar 2016 Concursul international Probikers MTB Maraton 2016 se va desfasura pe dealurile limitrofe si impadurite ale orasului Oradea in data de 17 aprilie. Mai multe detalii Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul