Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Cluj » Ciurila » Cazare Ciurila » Casa dinainte
Cont turist | Cont afacere

Casa dinainte

Ciurila / Transilvania Cod: CJ005713 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 10 locuri Adresa: Salicea 102i Persoana de contact: Astilean Daniela / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Casa dinainte - Cazare Transilvania Expresia ”Casa Dinainte” se referea în timpurile mai vechi la încaperea din fața casei unde era pusă cea mai bună mobilă, cele mai frumoase perne și covoare – unde tot timpul erau lucrurile aranjare și gata de a-i primi pe cei dragi. Casa Dinainte era locul de cinste unde se primeau oaspeții, casa care asista la cele mai frumoase întâlniri, șezători și petreceri.


Casa Dinainte era un adapost al culturii și tradiției – femeile uneori petreceau zile și nopți la rând să țeasă și să coase lucrurile care ulterior vor împodobi casa dinainte. Astfel, Casa Dinainte era o îmbinare între tradiție și sărbătoare, și întotdeauna era gazda momentelor de bucurie în famillie românești.


Astăzi, am deschis Pensiunea Casa Dinante cu gândul la sărbătoare, cu meniu tradițional într-o atmosferă modernă, plăcută și comfortabilă pentru tine și întreaga familie. Vrem să fim pentru tine și cei dragi ție acel loc unde poți să te relaxezi total, să te bucuri fără griji într-o atmosferă pe placul tău - la îmbinarea dintre tradiție și modern.


Un meniu bogat și atmosfera primitoare te duc cu gândul la sărbătorile din trecut, în timp ce piscina interioară, sauna, jacuzzi și locul de joacă pentru copii aduc familiei tale partea de relaxare fără griji de care are nevoie.
Te așteptăm să ne treci pragul. Casa Dinante e întotdeauna pregătită cu tot ce are mai bun pentru tine!
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea Casa Dinainte este localizată în localitatea Sălicea din județul Cluj. Aflată la numai 16 km de Cluj Napoca, Pensiunea Casa Dinainte oferă locul perfect de relaxare: priveliște frumoasă, liniște, ieșire din agitația orașului.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.6845, 23.5274

Articole in presa si alte referinte externe despre Casa dinainte:


Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul