Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Cluj » Cluj Napoca » Cazare Cluj Napoca » Hostel Heltai
Cont turist | Cont afacere

Hostel Heltai

Cluj Napoca / Transilvania Cod: CJ005113 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 27 locuri Adresa: str. Clinicilor nr. 18 Persoana de contact: Pillich Balázs / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Hostel Heltai - Cazare Transilvania Fundaţia Bibliotecară Heltai Gáspár este un centru de coordonare biblioteconomică şi de organizare culturală a cca. 55-60 de asociaţii culturale şi bibliotecare civile din toate microregiunile transilvane, este integrată în Uniunea Federativă a Naţionalităţilor din Europa (FUEN), organizează seminarii, conferinţe, acţiuni culturale cu arie interjudeţeană, zonală, internaţională.
Are un program intens de iniţiere şi perfecţionare în domenii umanistice de bază, cum ar fi Biblioteconomia şi informatica biblioteconomică, Informatică generală şi introducere în folosirea Internetului, Managementul ONG-urilor, Instructor coreograf şi manager cultural, Elaborarea proiectelor – surse de finanţare interne şi europene, Organizator cultural şi comunitar, Structurile EU, Relaţii şi resurse europene, etc.
Din anul 1999 organizează anual Festivalul Folcloric Sfântul Ştefan cu participarea ansamblurilor folclorice din diferite ţări. Festivalul contribuie la păstrarea şi valorificarea tezaurului folcloric propriu, conştientizarea importanţei valorilor specifice, promovarea spiritului de toleranţă şi respect faţă de alternativele valorice, asigurarea condiţiilor de statornicire a legăturilor interculturale şi prietenie, ajutarea formării aptitudinilor de organizare culturală în comunităţile locale.
Fundaţia Bibliotecară Heltai Gáspár, cu sediul în Cluj, de la înfiinţare (1991) lucrează cu 16 angajaţi permanenţi şi 25-30 de voluntari şi desfăşoară o amplă activitate cultural-biblioteconomică şi de perfecţionare profesională.
Instituţia cu scopul autofinanţării a înfiinţat firma Etnotour Kft-Srl, care aşteaptă pe interesaţi cu următoarele servicii: Pensiunea Heltai, Restaurant-Folk/pub Heltai.

Hostelul nostru oferă cazare ieftina in centrul orasului Cluj. Cazarea se face in camere de cate 4 sau 6 camere, iar pretul la cazare este perceput pe pat. In cazuri speciale (grupuri mai mari) oferim şi cazare pe saltea.

În incinta Restaurantului Heltai organizăm şi banchete, nunţi, botezuri, sau evenimente mai mici de familie, de firmă.

Sala de conferinţă are max 200 locuri.

În cazuri conferinţelor, întâlnirilor putem să Vă oferim un pachet promoţional (sală de conferinţă, cazare, masă).

Vă rugăm să vizitaţi siteul nostru: www.etnotour.ro
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul