Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Litoral » Judet Constanta » Constanta » Cazare Constanta » Obiective turistice » Lacul Corbu - raiul crapilor (destinatie de pescuit)
Cont turist | Cont afacere
Traditii si obiceiuri | Obiective turistice | Evenimente
Obiective turistice

Lacul Corbu - raiul crapilor (destinatie de pescuit)

Lacul Corbu - raiul crapilor (destinatie de pescuit)

La nord de Constanta, imediat dupa iesirea din Navodari pe drumul care duce spre Corbu si Istria, aveti in stanga Lacul Corbu. La intrarea in satul Corbu, un drum se desprinde la stanga catre digul care separa lacul Corbu Mare de Corbu Mic.

 

Ferma piscicola are amenajate trei bazine, pescuitul fiind permis in “bazinul mare” (EC2) de 437 ha si “bazinul mic” (EC3) de 8 ha, destinat in special celor care vor sa se antreneze pentru competii de pescuit. Aceste doua bazine au zone de pescuit delimitate si standuri amenajate. “Bazinul mare” (EC2) are amenajate 75 de standuri, iar cel mic (EC3) are si opt pontoane cu adaposturi provizorii pentru pescari, din lemn, cu doua paturi, amplasate la 3 m deasupra luciului apei.

 

La Corbu, administratorii baltii (Rig Service) organizeaza in lunile mai si august “Cupa Rig la crap”. In 2012, editia a XII, de vara, a “Cupei Rig la crap” va avea loc intre 16-19 august cu premii in valoare totala de 18.500 Euro. Este ultima repetitie inaintea marelui eveniment din perioada 25-30 septembrie 2012, cand Lacul Corbu va gazdui “Campionatul Mondial de pescuit la crap 2012” http://www.worldcarp2012.ro/.

 

Datorita calendarului competitional incarcat, in 2012 sunt reguli speciale si este bine sa va interesati in prealabil asupra zilelor in care se poate pescui. In bazinul mare (EC2) se va face antrenament fara retinerea capturii taxa fiind 100 lei / 24 h (stand cu 4 lansete), iar in bazinul mic se va putea retine maximum 3 kg de peste, greutatea minima 1.000 g, taxa fiind de 100 lei / zi lumina (post cu 4 lansete). Daca se doreste retinrea a peste 3 kg, pestele va fi achizitionat la 20 lei/kg.

 

Informatii suplimentare la http://www.crapimari.ro

0727.377.918 (Claudia Ialgoczi)

0730.230.464 (Nelu Gheorghiu)

0722.504.911 (Daniela Voiculescu)

 

Acces: La ferma piscicola Corbu se ajunge din Constanta, prin Navodari, pe DJ 226 care merge la nord de Navodari prin Corbu, spre Sacele, Istria, Sinoe si Mihai Viteazu. La intrarea in satul Corbu se desprinde la stanga un drum asfaltat care duce la Lacul Corbu, destinatie marcata de indicatoare.

 

Coordonate: N 44.38; E 28.65

+ Toate informatiile
Turnul Chindiei din Targoviste Biserica armeano-catolică din Gheorgheni In 30 noiembrie, inima Romaniei bate din Pestera Sfantului Andrei Cabana Curmatura - Piatra Craiului Superb restaurata, Vila Golescu a devenit o destinatie turistica in Campulung
Daniel Tarase 9 Aug 2013
Lacul Corbu si pestele din el - o minciuna frumos povestita. Din 10 pescari, doi au luat cate 2-3 carasi, la 12 ore !! Proprietarii tazeaza oamenii, dar nu repopuleaza lacul. Insa mint frumos pe toate site-urile si isi fac reclama. Tipic romanesc. Pastrati-va banii pentru alte lucruri. Baltoaca de la Corbu este buna doar pt plasa. Pestele ramas este hranit cu prafuri de seara, mici sanse sa mai prindem ceva la Corbu in urmatorii 5 ani.
Nelu Gheorghiu 9 Aug 2013
Daniele, treaba ta daca nu prinzi, nu te mai plange precum o fetita. Asta este o alta problema care pe noi nu ne intereseaza la Corbu, este doar problema clientilor.. 100 Ron nu este o suma uriasa pe care o platesti, deci nu are rost sa te plangi atat. Cunosc balti cu 100Euro. Dar deh.. uneori mai este vorba si de noroc. Nu-ti place la Corbu, nu mai veni. Noi nu ne plangem de clienti. Fir intins!
Daniel Tarase 9 Aug 2013
Hehhh.. era de asteptat sa primesc un astfel de raspuns. Adica ne luati banii, dupa care valea, treaba noastra daca prindem sau nu, a clientilor... Felicitari domnilor atunci. Sunteti niste escroci profesionisti. Regret ca am venit cu familia sa va fac buzunarele pline. Mai bine mergeam in delta. Mda, asa este, treaba mea, din greseli invatam.
Voiculescu Daniela 9 Aug 2013
Daniel Tarase, dute invartindut-e in delta .ahahhaha inca unul din seria "clienti frustrat". nu mai veni domle de nu stii sa pescuiesti. nesimtitule!
mirel stefan 15 Aug 2013
daniel tanase daca nu sti sa pescuiesti asta u inseamna ca la corbu nu este peste !!!daca ai fost la corbu si nu ai prins peste inseamna ca esti panarama de pescar autointitulat cocalar propagandist . mai bine du ten padure si prostitueaza te
mirea tatian 26 Aug 2013
daniele,cred ca ai pescuit pe TASAUL unde sunt carasi de 2-300 gr., iar pe CORBU nu cred ca esti pregatit pt. crap!
cornel cioroiu 1 Sep 2013
SALUT AM 1 INTREBARE PUTEM SA VENIM 3 BAIETI CU 4 LANSETE CEILALTI DOI SANT VIZITATORI FAC DE MANCARE ETC VA MULTUNESC
Mirela Banciu 18 Sep 2013
Va certati degeaba pe aici, baieti. Adevarul este unul trist - la Corbu este o MARE ȚEAPĂ. Tocmai ce am venit acasa dintr-o excursie 'fantastica' cu sotul pe lacul Corbu. Sotul, pescar profesionist (pescuit in Atlantic, Pacific, Mediterana 30 de ani) mi-a spus un lucru la sfarsit: "Mirelo, Romania a devenit tara HOTILOR care pacalesc pe prosti". Mare dreptate are! Corbu, o alta balta 'magica' care ia banii oamenilor simpli si muncitori, cu salariu stramtorat. Sa va fie rusine tuturor celor care incercati sa ascundeti aceasta hotie! Numai in Romania se intampla asa ceva!
Cosmin C 3 Dec 2013
Voi astia care va plangeti ca pe Corbu Mare nu se prinde peste, cred ca ati confundat baltile. Corbu Mare si Corbu 3 nu sunt totuna cu Corbu Mic sau Tasaul. Corbu Mare este un carpodrom in adevaratul sens al cuvantului. Si fi-mea prinde peste pe Corbu Mare. Si btw, pe Corbu Mare nu te duci sa bagi la portbagaj, asa ca aia simpli si muncitori cu salariu stramtorat nu au ce cauta acolo. V-am salutat!
Jean Neniu 12 Apr 2014
Care este regulamentul, taxa pe 2014 si daca s-a deschis corbul mare sau doar canalul.
Multumesc
Numele si prenumele tau 7 May 2014
i want test the lacul in august. greeting from helvetia
Marian Udrea 13 Jun 2014
Am citit comentariile voastre si m-am ingrozit!Mi se pare lipsit de decenta sa sarim unii asupra altora pentru ca avem sentimente pro sau contra acestor lacuri care pana la urma reprezinta afacerea cuiva,interesul altcuiva sau un loc de relaxare pentru alcineva.Desi nu ma pot plange ca nu dispun de bani,mi se pare destul de scumpa balta in conditiile in care in zona aceea sunt ape pretutindeni.Sunt din Bucuresti si am intrat sa ma documentez despre Corbu doar datorita reclamelor ,dar imi sunt mult mai aproape Tancabestiul,Moara Vlasiei cam la aceeasi bani,fara sa mai pomenesc de Dunare.
offfff 27 Aug 2014
Mah pescari parati ce sunteti. Fimea de patru ani, cu un stuf si un carlig a prins peste la corbu mare. Vorba prietenului de mai sus. Atentie la balta care mergeti, idiotilor.
[email protected] 28 Sep 2014
Domnilor angajati ..instruiti-va oameni care executa paza la poarta de acces...sa nu faca exces de zel la controlul automobilului....mai avea putin un domn paznic de o nesimtire rara si ne ''punea '' cu burta pe capota si ne controla si corporal....nici in halul asta..iar prezentarea bonului la iesirea din incinta d-le METELET..nu este obligatorie domnule stie tot..acel bon il eliberati dumneavoastra ca firma pentru ca in urma serviciului prestat incasati contravaloarea..si eliberati un bon fiscal{care pana mai de curand} se mai si uita sa se elibereze la momentul incasarii...daca pentru asta dumneavoastra va arogati dreptul in calitatea de ,numai dumneavoastra stiti, sa ma treceti pe lista celor care nu vor ma fii primiti...sa stiti ca am sa va mai vizitez si vom discuta la momentul oportun..si in prezenta altor organe...nu este o amenintare ci doar dreptul meu de consumator al serviiciilor firmei sc rig service srl unde si dumneata esti un simplu angajat....despre balta,conditii...nu pot avea decat lucruri bune de spus...ATENTIE inca o data pe cine ''PUNETI PE BLACK LIST''.SI PENTRU CARE MOTIVE...
taxyor12 6 Apr 2015
nu poti sa tagi o basina pe balta ca sta cei de la paza in spatele tau sa nu cumva sa...gen sa pui mana pe un bat in cazul in care ai platit ca si vzitator nu mai zic de alte mari incalcari ale REGULAMENTULUI esti ca la arest pe un ponton...si cand vin pentru ati atrage atentia ca ai incalcat REGULAMENTU au asa o atitudine asa cum ar fi un fel de JMECHER pe pamant si noi pescari niste milogi E O MARE TEEAAAPPPAA in loc de o relaxare pleci de pe balta cu mii de nervi
pescarul 2015 21 May 2015
dragi pescari sunt atatea locuri frumoase in dunare,ce rost are sa platiti la o balta privata 100ron si la iesire sa fii tratat ca un infractor....fir intins pe dunare seimeni Capidava dunarea locuri bune si peisaje de neuitat gratis cu 100 ron faci gretarul:)))
Adrian 12 Jun 2015
Am venit pt prima oară pe aceasta balta și am venit destul de departe ( 280 km ). Cei care numai încercați să puneți intr-o lumină proastă această baltă , ori nu sunteți pescari ori ați pus cartofi in ac. Balta e de excepție, noaptea am ieșit din ora in ora la dril iar ziua a fost de excepție. Nu sunt părtinitor dar pt cei care intenționat postează neadevăruri nu pot recif sa va spun ca un alt crapist ; mergeți si va prostituați in locurile voastre . Nota 10 celor care au grija de aceasta balta. Cu siguranța voi reveni !
ADRIAN 14 Jun 2015
Am uitat sa punctez ceva legat de controlul la poarta: ar trebui totuși sa va uitați si la cei care vin la balta! " percheziția corporală " pe care o fac paznicii din exces de zel sau de frica sa nu fie dați afara , este jenanta. Înțeleg efortul depus de cel ce administrează balta dar nu trebuie puși toți in aceeași oala. Dacă la poarta ar fi pus un afiș cu nr de telefon al persoanei care vine pe balta si verifica la plecare , ar fi mai simplu si S-ar evita aceasta neplăcere . Este singurul lucru care ne-a deranjat efectiv. In rest totul e ok.
Florin Patru 8 Sep 2015
La balta privata nuti trebuie noroc ! Asta e pacalealaaa!!!!
Flaviu 12 May 2017
Balta buna in 24 de ore peste 50 de intrari,crap si ten intre 3 -9kg.revin de cate ori am ocazia
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu"

Teatrul Dramatic, numit si Teatrul "Sica Alexandrescu" s-a deschis in anul 1946, pe strada Piata Teatrului din Brasov, sub denumirea "Teatrul Poporului". Numele acestuia s-a schimbat de mai multe ori de-a lungul anilor.

25 Jun 2012
Cheile Nerei (jud. Caras Severin) Cheile Nerei (jud. Caras Severin)

Cheile Nerei sunt cele mai spectaculoase si mai lungi chei din Romania. Clima submediteraneana a favorizat dezvoltarea unei vegetatii luxuriante. Drumetii trebuie sa fie atenti insa la viperele cu corn din zona.

25 Jun 2012
Schitul Ialomicioara Schitul Ialomicioara

Suntem la poalele muntelui Batrana, foarte aproape de inima Bucegilor. Pasii nostri au urmat calea veche de piatra, desprinzandu-se din drumul care ne-ar purta pana in fata Hotelului Pestera. Astfel, ascultand susurul Ialomicioarei pornim, in...

25 Jun 2012
Slanic Prahova - cea mai mare salina din Europa Slanic Prahova - cea mai mare salina din Europa

Cunoscuta drept cea mai mare salina din Europa, Slanic Prahova este, astazi, una dintre importantele statiuni balneoclimaterice din Romania, situata intre vaile Prahovei si Teleajenului, la circa 44 km de Ploiesti si la o altitudine de 400 m.

25 Jun 2012
Muntii Nemira Muntii Nemira

Reprezinta o grupa muntoasa a Carpatilor Moldo – Transilvaneni, apartinand de lantul Carpatilor Orientali. Cel mai inalt punct este reprezentat de catre Varful Nemira Mare (1649 m).

25 Jun 2012
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 Apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 Aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 Jun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 Sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 Jun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul