Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Banat » Judet Caras-Severin » Crivaia » Cazare Crivaia » Hotel Randunica
Cont turist | Cont afacere

Hotel Randunica

Crivaia / Banat Cod: CS000796 Nr. camere: 42 Capacitate totala: 90 locuri Adresa: Văliug - Crivaia Persoana de contact: Racoceanu Petrica / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Hotel Randunica - Cazare Banat Hotelul Rândunica este situat în staţiunea Crivaia, înconjurat fiind de păduri care îi asigură un aer curat, de o atmosferă relaxantă şi de lacurile din apropiere, zona este căutată preponderent pentru odihnă şi recreere, oferind clipe de neuitat.

Zona Văliug - Crivaia a munţilor Semenic este renumită în Banat pentru frumuseţea locurilor, prospeţimea aerului şi ospitalitatea gazdelor.

Staţiunea climaterică şi de odihnă de interes general şi cu funcţionare permanentă Crivaia se află la 30 km de Reşita, la 650 m altitudine, la poalele munţilor Semenic în apropierea lacului de acumulare Văliug.

Înconjurată de păduri care îi asigură un aer curat, de peisaje frumoase, de o atmosferă de linişte şi relaxare şi de lacurile din apropiere (Gozna, Văliug şi ceva mai departe Trei Ape şi Secu) zona este cautată preponderent pentru odihnă şi recreere. Dacă vă plictisiţi stând la plaja pe malul lacurilor, unde soarele este din plin, puteţi să folosiţi facilitatile pentru activităţi sportive, lacurile pentru pescuit sau zonele din jur pentru drumeţii. În oricare din cazuri nu veţi avea ce regreta.

Statiunea Crivaia beneficiează de un climat de adăpost, sedativ cu temperaturi medii anuale în jurul valorii de 7 grade Celsius şi cu precipitaţii de 800 de mm anual.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Obiective turistice in Banat
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) Targul de Paste- Editia I (Oradea, 15- 20 aprilie 2014) Rocker's Festival (5-7 iulie 2013, Rezervatia Cheile Nerei) Targ de Pasti la Timisoara(30 aprilie- 5 mai) Statiunea Muntele Mic (jud. Caras-Severin)
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) 17 Mar 2016 Concursul international Probikers MTB Maraton 2016 se va desfasura pe dealurile limitrofe si impadurite ale orasului Oradea in data de 17 aprilie. Mai multe detalii Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul