Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Hunedoara » Deva » Cazare Deva » Adeva cazare in regim hotelier
Cont turist | Cont afacere

Adeva cazare in regim hotelier

Deva / Transilvania Cod: HD003887 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 10 locuri Adresa: Locatii centrale din Deva Persoana de contact: Marcu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Adeva cazare in regim hotelier - Cazare Transilvania A-Deva Accommodation va ofera spre inchiriere apartamente si garsoniere in regim hotelier in Deva la cele mai bune preturi.

Daca doriti sa va bucurati de un sejur cat mai placut in Deva alegeti oferta noastra de cazare in apartamente in regim hotelier nou renovate, mobilate si complet utilate.

Toate apartamentele sunt in administrarea noastra astfel incat nu trebuie sa platiti comision de intermediere si taxe suplimentare fata de pretul afisat. Utilitatile (curent, gaz, apa) sunt de asemenea incluse in pret.

Contact :
Mobil : 0722.258.472
0729.823.742
Email : [email protected]
Web : www.cazare-deva.ro/default.asp
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Toate garsonierele si apartamentele noastre sunt situate in zone centrale din Deva.
Modalitati de transport:
La solicitarea dvs. va oferim servicii de transport gratuit de la gara pana la apartamentele noastre. Va trebui sa ne transmiteti, in prealabil, ora exacta a sosirii.


Vacation rentals in Deva - Airport transfer
Va putem oferi de asemenea si servicii de transfer de la aeroporturile din Sibiu, Cluj sau Timisoara. Transmiteti-ne detaliile complete de zbor (linia aeriana, numarul zborului, ora de aterizare)

transfer aeroport Sibiu/Timisoara/Cluj: 100 Euro

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul