Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Hunedoara » Deva » Cazare Deva » SC CERGLASS SRL
Cont turist | Cont afacere

SC CERGLASS SRL

Deva / Transilvania HD002218 Adresa: Aleea Patriei Persoana de contact: Jianu Simina / Telefon: 0744603649
Email:
Noi producem obiecte de ceramica si sticla .Acestea sint realizate intr-o maniera moderna ,plina de originalitate .Ca sursa de inspiratie au fost curentele de avangarda in sculptura si pictura . Aceste obiecte se armonizeaza perfect cu aproape toate genurile de aranjamente interioare.

Datorita tineretii colectivului ce se exprima in aceste materiale trecute prin arta focului ,obiectele realizate au un caracter proaspat ,inedit si plin de spontaneitate tipica indraznelii artistilor tineri .

Chiar daca originalitatea este caracteristica principala a acestor produse totusi influenta studiilor artistice isi pun amprenta cu influente din artele de avangarda in sculptura si pictura ,cubismul ,cunstructivismul abstractul se regasesc in linia produselor noastre .Arta populara cit si trasaturi din gigantul sculpturi romanesti,Brancusi ,pot fi regasite in sugestiile acestor produse .
Tot din arta populara am preluat ideea de oale (de sarmale) sau vase utilitare.Doar ideea a fost preluata ,interpretarea fiind intr-o line decorativa gestualista .Prezenta unui astfel de obiect intr-o bucatarie de catalog este o pata de culoare si un punct de interes alaturi de un rol utilitar .
Realizam panouri decorative cu rol de luminatoare sau panouri despartitoare pentru hoteluri sau case in care se pot gasi altceva decit in revistele de interioare .
La solicitarea clientilor nostri realizam obiecte promotionale in ceramica si sticla .
Produsele noastre se armonizeaza perfect cu orice interior sau mediu ce se vrea a fi innobilat cu o tenta artistica
  • Retele de telefonie

Localizare

Modalitati de transport:
auto

Coordonate GPS:
45.9242, 22.9051

Galerie de imagini

Articole in presa si alte referinte externe despre SC CERGLASS SRL:


Obiective turistice
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul