Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Dorna - Arini » Cazare Dorna - Arini » Pensiunea Valurile Bistritei
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Valurile Bistritei

Dorna - Arini / Bucovina Cod: SV001472 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 21 locuri Adresa: Dorna Arini, Str. Cozanesti nr. 136 Persoana de contact: Ungureanu Simona Gabriela / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Valurile Bistritei - Cazare Bucovina Valurile Bistritei este o pensiune care isi propune din start o serie de preturi si servicii bune, multumirea clientilor fiind de pe acum logo-ul si cartea de vizita a acestei frumoase pensiuni.


Pensiunea Valurile Bistritei este situata pe intrarea dinspre Piatra Neamt (DN 17 B) la 3 km de Vatra Dornei in comuna Dorna Arini.Turistii care sosesc in zona dinspre partea Ardealului trebuie sa traverseze orasul si sa tina dreapta pe strada Unirii - pana la capat - in Dorna Arini.

Celor care vin pe ruta Suceava Camapulung li se ofera varianta de acces catre Brosteni - Piatra Neamt care ocoleste orasul.In ambele variante nu este de condus mai mult de 20 de minute, locatia fiind usor accesibila.

Persoanelor care sosesc cu trenul - le recomandam angajarea serviciului de taxi (chiar in spatele garii bai) pentru un pret de max 10 lei, sau autobusuri care tranziteaza extrem de frecvent Dorna Arini. Distanta mica fata de oras reduce si timpul de transport la cel mult 15 minute.
  • Facilitati
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.3423, 25.4114

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul