Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Tinutul Secuiesc » Judet Mures » Ernei » Cazare Ernei » Pensiunea A&B
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea A&B

Ernei / Tinutul Secuiesc Cod: MS004860 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: DN 15, km 83 Persoana de contact: Tamas Cristina / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea A&B - Cazare Tinutul Secuiesc Pensiunea A&B, situată pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din centrul Transilvaniei, a primit 3 stele în urma clasificării operate de Agenţia Naţională pentru Turism.

Calitatea serviciilor prestate de personalul specializat, dotarea calitativ superioară şi gradul de finisare ridicat al Pensiunii A&B o recomandă ca unitate de cazare de excepţie în imediata apropiere a municipiului Târgu-Mureş.

Pensiunea A&B deschide noi orizonturi pentru turismul de tranzit: calitate superioară pentru preţuri moderate!

Cele 3 stele ale Pensiunii A&B se simt in fiecare detaliu al sederii dumneavoastră.
Cele 10 camere care oferă 20 de locuri de cazare beneficiază de dotări de excepţie,
de o atmosferă şi un grad ridicat de finisare, specifice hotelurilor de lux.

Camere: 10 dintre care

7 camere - double
3 camere - pat matrimonial
Masa

Restaurantul cu o capacitate de 30 de locuri este dotat cu un separeu pentru nefumători, iar echipa care vă stă la dispozitie va contribui din plin la satisfacerea dumneavoastră ca şi client.

Şi daca v-am starnit curiozitatea, e cazul să vă servim specificul casei: meniul restaurantului cuprinde o largă varietate de mancăruri tradiţionale romanesti.

Terasele răcoroase ale Pensiunii A&B pot primi pană 42 de persoane, fiind un loc ideal de a lua masa in aer liber.


  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea A&B este situată pe una dintre cele mai circulate şosele din judeţul Mureş, la ieşirea din Târgu-Mureş spre oraşul Reghin. DN 15 este drumul care face legătura între Târgu-Mureş şi Bistriţa (cu bifurcaţie la Reghin) sau cu Defileul râului Mureş care străbate de la vest la est Carpaţii Orientali cu destinaţia Moldova.
Modalitati de transport:
auto
feroviar
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.6149, 24.6441

Obiective turistice in Tinutul Secuiesc
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) Statiunea Sovata, judetul Mures Biserica de lemn din Dulghes (jud. Harghita) Castelul Lazar de langa Gheorgheni Lacul Rosu de langa Cheile Bicazului
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) 29 Jan 2014 In acest an Festival International de Pomana Porcului se va desfasura in perioada 7-9 februarie la Complexul Cetate, din frumoasa statiune Baile Balvanyos din judetul Covasna. Mai multe detalii Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul