Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Evenimente » Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!
Cont turist | Cont afacere
Traditii si obiceiuri | Obiective turistice | Evenimente
Evenimente
12 Aug 2016 11:08

Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!
 
 
De 20 de ani lucrăm pentru România prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizației occidentale. În acești 20 de ani economia românească a crescut, am intrat în NATO, în Uniunea Europeană, dar mai sunt multe de făcut. Îți mulțumim pentru sprijinul oferit cauzei noastre.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (fntm.ro) lansează o campanie de stimulare și creștere a turismului românesc, campanie ce se va încheia în 2018, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire.

Ajută-ne să dezvoltăm turismul românesc de pensiune și să mărim numărul de turiști români și străini, care să se bucure de ospitalitatea românilor și să aibă experiențe plăcute.

Te chemăm să te alături campaniei noastre și împreună să promovăm turismul românesc de pensiune - una din oportunitățile de creștere a României.

Să pregătim împreună Sărbătoarea Marii Unirii din 2018!

Cum poți contribui:
 
1. Cazează-te cât mai des la pensiuni și oferă sfaturile și evaluarile tale pe portalul de informare turistică și rezervări online CazareLaPensiune.ro
 
2. Recomandă românilor de pretutindeni, prietenilor plecați din țară, să viziteze România. 
 
3. Recomandă turismul românesc prietenilor străini. 
 
4. Urmărește cu un Like pagina facebook.com/CazareLaPensiune
 
5. Recomandă CazareLaPensiune.ro prin rețelele sociale. 
 
6. Ai o agentie de turism, o pensiune sau o afacere în domeniul turistic? Promovează-te în Catalogul Pensiunilor din România, ediția 2016-2017, singurul catalog de pensiuni și afaceri conexe, tipărit în peste 10.000 de exemplare. 
 
7. Dacă ai un website, contactează-ne pentru un schimb de link-uri cu portalul Cazarelapensiune.ro
 
8. Vrei să fii antreprenor în turism? Studiază cursul e-learning Intreprinzător în Turism. Dacă ești deja antreprenor, poți deveni mai bun cu Intreprinzător în Turism. 
 
9. Ești din administrația locală? Alătură-te nouă și sprijină turismul românesc. 
 
10. Descoperă și sponsorizează inițiativele FNTM din educație și turism.
 
Acționează acum pentru dezvoltarea turismului românesc de pensiune!

Contactează-ne!

Echipa FNTM și Cazarelapensiune.ro
[email protected] | [email protected] | 0722.345.463

Valentin A. Miron
Președinte FNTM 
Alte informații despre noi

Gândit ca o comunitate a turismului românesc de pensiune, portalul online CazareLaPensiune.ro conține în acest moment peste 3.000 de unități de cazare, alături de afaceri conexe și articole de promovare a evenimentelor, tradițiilor și obiectivelor din țară. În ultimul an, CazareLaPensiune.ro a înregistrat o creștere organică semnificativă, însumând peste 680.000 de vizitatori unici, din țară și străinătate, care au facut peste 16.000 de rezervări.
  • - am oferit consultanță personalizata pentru inițierea sau dezvoltarea afacerilor a peste 600 de întreprinzatori din turism.

  • - în perioada 2011 - 2012 am realizat o cercetare calitativă și cantitativă complexă dedicată sectorului turistic de pensiune, cu peste 12.000 de respondenți, manageri de pensiuni, turiști români și străini. Concluziile cercetării sunt integrate în publicația FNTM “Caracteristicile unei mărci în devenire: Turismul românesc de pensiune” (poți citi broșura aici).

  • - am organizat 7 conferințe regionale motivaționale la care au participat peste 1.500 de întreprinzatori, manageri din turism și persoane care doreau să inițieze afaceri turistice.

  • - peste 1600 de cursanți au participat la programul nostru e-Learning de educație antreprenorială și de consultață pentru întreprinzători în turism.

  • - am organizat 5 schimburi de experiență în Spania, la care au participat 100 de întreprinzători în turism și manageri de pensiuni (aici poți urmări extrase video).

  • - am organizat 7 conferințe regionale în 2013, dedicate promvării instrumentelor și cursurilor lansate de FNTM pentru sectorul turistic, la care au participat peste 600 de persoane.

  • - am realizat 5 emisiuni TV cu povești de succes din turismul românesc de pensiune, axate pe promovarea importanței educației antreprenoriale în conducerea unei afaceri turistice, difuzate la posturile TVR1, TVR International, Money Channel și TravelMix (le poți urmări aici).

  • - în 2015 am lansat un Pachet multimedia pentru afaceri turistice, ce include cursuri, reportaje video și cercetări, alături de Agenda Managerului în turism. Pachetul e special gândit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajaților sau viitorilor întreprinzători uneltele necesare inițierii, creșterii și consolidării unei afaceri turistice.
     

De 20 de ani promovăm antreprenoriatul și cultura managerială, lansăm inițiative și instrumente inovative de educație și promovare. Am realizat peste 800 sesiuni de pregatire și evenimente la care au participat peste 15.000 de manageri, antreprenori, studenți, persoane din grupuri vulnerabile, funcționari publici sau viitori întreprinzători. FNTM deține experiență vastă în managementul proiectelor, a dezvoltat, condus și colaborat în peste 30 de proiecte, cu finanțare națională sau internațională.

Am lansat și administrăm platforme e-Learning pentru programele de management şi cultură antreprenorială Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, cu peste 5000 de cursanți.

Am dezvoltat magazinul online de educație www.Edusa.ro, platforme de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistică și de rezervări online www.cazarelapensiune.ro  si agenția de turism www.tripdor.ro.

Inițiativele FNTM pe Facebook:

    

 

+ Toate informatiile
Doi universitari cu experienţă antreprenorială sunt traineri MICESA (Alba Iulia) Conferința „Cultura antreprenoriatului contra culturii resemnării”, 7 iunie 2018 - Alba Iulia Mureșenii sunt interesați să ia startul în business cu Start-up Urban 70 de potențiali antreprenori la conferința „Luăm STARTul ÎMPREUNĂ” de la Sibiu Proiectul ALBA IULIA 360 oferă servicii gratuite și asistență comunităților marginalizate din Alba
Buruiana Ioan 19 Sep 2016
Detin o vila turistica si as dori sa ma contactati pentru o eventuala promovare. O zi placuta.
Trimite
Vechile sate sasesti, reinsufletite de MET

Istoria Mihai Eminescu Trust este strâns legata de importanta interventie a Printului Charles de Wales din 1987 care, într-un discurs public, s-a opus planului nebunesc al regimului comunist de sistematizare a satelor.

» Mai mult
Biserica din Homorod

La baza turnului de aparare nu trebuie sa ratati vizitarea vechiului cor al bisericii, o ramasita de arta romanica, ce pastreaza valoroase picturi murale de secol XIV, din perioada in care biserica era catolica.

» Mai mult
Viscri. Satul innobilat de Printul Charles

Satenii au inceput sa-si renoveze casele vechi, a inflorit comertul cu obiecte traditionale, iar pretul imobilelor a crescut intr-un ritm ametitor.

» Mai mult
Saschiz. Biserica si cetatea.

Biserica gotica Sfantul Stefan a fost construita in 1496. Este patrimoniu UNESCO. Cetatea taraneasca de secol XIV domina de pe deal satul.

» Mai mult
Cele mai citite articole
Promoveaza-te in Catalogul Pensiunilor din Romania editia 2016 - 2017! Promoveaza-te in Catalogul Pensiunilor din Romania editia 2016 - 2017!

Pregatim publicarea, in limbile romana si engleza, a editiei 2016 a Catalogului Pensiunilor din Romania. Acesta va contine peste 3000 de pensiuni din toata tara, dar si evenimente si obiective turistice, structurate pe 9 regiuni istorice.

12 Aug 2016
 Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei 2012 din Bran "Ravasitul Oilor - Festivalul Branzei si al Pastramei" 2012 din Bran

Ravasitul Oilor-Festivalul Branzei si Pastramei se va desfasura inter 30 septembrie si 02 octombrie, la poalele Castelului Bran, pe Platoul „Inima Reginei ”.

12 Aug 2016
Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

Alba Iulia - orașul din România care își lansează un blog de turism oficial

12 Aug 2016
Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca Festivalul Carnatilor de Plescoi 2012 din Berca

Renumitii carnati de Plescoi, vor fi si in acest an vedetele festivalului de la Berca, organizate in perioada 06-07 octombrie. Gustosi, uscati, afumati si picanti, carnatii de Plescoi au devenit un preparat reprezentativ pentru Buzau. Carnatii de...

12 Aug 2016
Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013) Turul Ciclist al Sibiului (11-14 Iulie 2013)

Cu o incadrare superioara in calendarul competitiilor Uniunii Cicliste Internationale (2.1), cu echipele Pro-Continentale care intra in joc de la acest nivel, cu primele nume mari ale ciclismului european, cu faima deja

12 Aug 2016
Recomandarile turistilor
Complex Turistic - Pastravaria Albota Sibiu / Sibiu si imprejurimi " Frumos concept ,peisaj pitoresc si mancare buna.Pestele este din pastravaria proprie.Mancarea este buna dar preturile sunt foarte mari. " 12 Apr 2016, ivanov adrian
Pensiunea Cabana 7 Brazi Oravita / Banat " Camere "parfumate" cu un odorizant cu un miros enervant care sa ascunda mirosul de mucegai, cada de dus de la baie fara usi, tavanul de la baia... " 16 Aug 2017, Gogu
Pensiunea Ana Targu Mures / Tinutul Secuiesc " Nimic bun " 20 Jun 2017, I L
Cabana Sculptor Colibita / Transilvania " Foarte frumoasă deschidere către lac, atmosferă plăcută, intimă, primitoare. " 18 Sep 2017, Bodea C.
Pensiunea SEPTEMBRIE Eselnita / Cazanele Dunarii " locatia este OK, natura ii ajuta " 28 Jun 2016, dumitriu arina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul