Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Cluj » Floresti » Cazare Floresti » Ghid Video Turistic
Cont turist | Cont afacere

Ghid Video Turistic

Floresti / Transilvania CJ005341 Adresa: Sesul de Sus nr.32 Persoana de contact: Cosmin Giurgiu / Telefon: 0744847575
Email:
Natura si istoria reprezinta valorile noastre de capatai. Daca le ascultam cu atentie, ambele ne vorbesc despre noi însine, contribuind esential la autocunoastere. Pentru a le cunoaste si altii, insa, aceste valori trebuie explorate, impartasite si promovate.

Am initiat acest proiect in numele celor doua valori si ne propunem sa ne folosim toate uneltele, cele pe care le manuim cu drag si experienta, pentru a le promova. Pe scurt, scopul nostru este promovarea turistica a Transilvaniei si nu numai.

Incercam ca in acest spatiu virtual sa reconstituim imaginea reala a locurilor pe care le vizitam, prin reprezentarea lor, asa cum le-am simtit, in imagini video, fotografii si cuvinte. Filmele de tip (mini)documentar, clipurile de prezentare sau brosurile turistice sunt “produsele” prin care inchegam povestile. Unele dintre ele se inregistreaza si se scriu singure de-a lungul traseelor noastre.

Va invitam sa calatoriti vizual prin locuri pe care nu le-ati vazut inca, sau pe care va este drag sa le revedeti. Cetati, castele sau conace, biserici de lemn, piatra sau fortificate va vor fi prezentate, aici. Nu vom lasa la o parte nici rezervatiile naturale, castrele romane, turismul rural sau pe cele care ne pot gazdui in apropierea acestora, pensiunile, hotelurile si campingurile.

Ghid Video Turistic este divizia de promovare turistica a Phantom Video Productions, o echipa cu experienta, obtinuta in principal din dragostea fata de natura, istorie si turism. Dragoste care ne-a ambitionat sa asiguram aparatura de ultima generatie si un portofoliu vast, intocmai pentru a reda cu fidelitate vizitatorilor nostri, vizitele noastre în locuri deosebite si sa va doriti sa le explorati si d-voastra.

Cu deosebita consideratie,
Echipa GVT!
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

LocalizareCoordonate GPS:
46.7417, 23.4949

Galerie de imagini


Obiective turistice
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul