Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Frasin » Cazare Frasin » Pensiunea Voichita
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Voichita

Frasin / Bucovina Cod: SV002394 Nr. camere: 23 Capacitate totala: 46 locuri Adresa: Strada Principala, nr. 4 (Calea Bucovinei), Frasin, judetul Suceava, cod postal 727245 Persoana de contact: Maria Zlevoaca / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Voichita - Cazare Bucovina Situata la circa 43 km de resedinta de judet, municipiul Suceava, pe traseul DN 17 Suceava - Gura Humorului - Frasin, Pensiunea Voichita este plasata intr-un cadru mirific, fiind inconjurata de peisaje deosebite, precum si de obiective accesibile datorita diversitatii de trasee turistice.

Pensiunea Voichita se prezinta ca locul ideal pentru relaxare, in week-end sau in vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene pastratoare de traditii.

Aici te poti odihni intr-un pat confortabil, intr-o camera calduroasa in sezonul rece, iar vara poti fugi de toropeala marilor aglomeratii urbane.

La parterul cladirii se afla: receptie, bar de zi, restaurant cu o capacitate de 80 locuri; bucatarie echipata modern, precum si un birou care poate fi pus la dipozitia turistilor interesati, dotat cu computer si acces internet.

Capacitatea de cazare a pensiunii consta in: un apartament cu doua camere, 2 camere triple si 6 camere duble, fiecare avand toaleta proprie cu dus si apa calda permanent.

Frumuseţea locului, eleganta pensiunii noastre, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilitilor de petrecere a timpului liber ne plaseaza in topul preferintelor si al aspiraţiilor turistilor ce "calca", plini de profunda si vie admiratie, meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salasluiesc incă ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, "Tara celor 1000 de manastiri".
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.6392, 26.5526

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul