Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Ariesului » Judet Alba » Garda De Sus » Cazare Garda De Sus » Pensiunea Dig's
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Dig's

Garda De Sus / Valea Ariesului Cod: AB001583 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 22 locuri Adresa: Str.Principala nr 95 Persoana de contact: DIG LIVIA / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Dig s - Cazare Valea Ariesului Pensiunea este situata pe DN 75 la distanta de 1,8 km de Centru Comunei Garda De Sus, spre Arieseni -Lunca -Oradea. Pensiunea are esire in DN 75,iar in spate pensiunea dispune de un teren de circa 1 ha unde se pot practica diferite sporturi Acest teren se termina pe malul Ariesului unde turisti pot sa savureze un gratar si sa bea o bere sau un vin racit in apele repezi ale Ariesului. Langa locul pentru gratar special amenajat cu mese si banci se intinde o mica padure din molizi inalti si frumosi la umbra carora turistii pot sa inspire aerul curat si improspatat de apele repezi ale Ariesului.
Pensiunea dispune de 7 camere duble si tripe si un apartament la etaj( sunt 22 de locuri) iar la parter are un salon de circa 90 mp unde turistii pot servi masa oferita de gazde sau pot sa-si pregateasa singuri masa in bucataria pensiunii dotata cu toate utilitatile.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea este situata la distanta de 1,8 km de centrul localitatii Garda de Sus, 34 km de orasul Campeni,114 km de municipiul Turda,150 km de municipiul Cluj-Napoca, 112 km de municipiul Alba -Iulia,120 km de municipiul Deva,47 km de orasul Stei, 120 km de municipiul Oradea si 53 km de Muntele Gaina cu vestitul "Targ de fete".

Modalitati de transport:
La pensiune se poate ajunge cu autoturismul ,autocarul,cu trenul pana in Alba-Iulia, Oradea sau Turda si apoi cu autocare care circula in zona . Ex.: Cluj Napoca - Stei-Beius ora 17 plecare din Cluj in fiecare zi.
Alba -Iulia-Oradea ora 7 dimineata,Alba Iulia -Arieseni ora 16 .
Oradea -Alba Iulia ora 10 ,Oradea- Campeni ora 17 Timisoara - Abrud ora 6 dim. Abrud -Timisoara ora 8,30 dim..Acestea sunt autocare care trec prin fata pensiunii si fara sa mai schimbati ajugeti la destinatie.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.3732, 23.1249

Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) Snow Camp 2013, Arieseni Targul de Turism Rural Albac 2012 Când moţii îşi găsesc moaţele - Târgul de pe Muntele Găina descris în 1890 de Simion Florea Marian Pestera Ghetarul de sub Zgurasti
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 May 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul